Ja tam bym na to uwagi nie zwróciła ale jest napisane przy wyniku, że jest wskazana kontrola lekarza.Ja zrobiłam badania na poniedziałkową wizytę, ale nie interpretuje wyników. Powinnam?
reklama
Anoli36
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny. Piszę do Was z nadzieją, że mnie jeszcze dołączycie. Nadrobiłam wątek I trzymam kciuki za wszystkie dzidzie. Moja, druga ciaza - 8 tydz. W środę bylam u lekarza i zdaję się, że wszystko ok. Jednak zalecił Duphaston - zazywam go z lekka niechęcią. Oprócz wieku /36 w tym roku/ nic mi nie dolega. Ale jak Was czytam, to widzę, że sporo z Was tez zazywa. Zastanawiam się, czy widzicie po nim gorsze samopoczucie/? Ja wczoraj nie mogłam wstać z łóżka. Osłabienie i mdłości okropne. Potrzebuję Was i wsparcia
Owca91
Moderator
Czesc dziewczyny. Piszę do Was z nadzieją, że mnie jeszcze dołączycie. Nadrobiłam wątek I trzymam kciuki za wszystkie dzidzie. Moja, druga ciaza - 8 tydz. W środę bylam u lekarza i zdaję się, że wszystko ok. Jednak zalecił Duphaston - zazywam go z lekka niechęcią. Oprócz wieku /36 w tym roku/ nic mi nie dolega. Ale jak Was czytam, to widzę, że sporo z Was tez zazywa. Zastanawiam się, czy widzicie po nim gorsze samopoczucie/? Ja wczoraj nie mogłam wstać z łóżka. Osłabienie i mdłości okropne. Potrzebuję Was i wsparcia
Hej hej, ja zażywałam duphaston przez 10 dni po tym jak trafiłam do szpitala po krwawieniu ze skrzepem. Ginekolog kazał mi odstawić bo nie widział powodu, bym brała go dalej. Przy braniu go nie miałam żadnych skutków ubocznych, tylko spokojniejsza nieco głowę, że kolejne krwawienie nie wystąpi. A Ty na pewno po dhupastonie masz mdłości? 8 tydzień to ten czas, kiedy one lubią się pojawiać bo ciąża Ja osłabiona jestem cały czas, mogłabym spac 24/7 i mdłości męczą mnie też ciagle a jestem już w 11tc.
AasiaI
Fanka BB :)
część !Czesc dziewczyny. Piszę do Was z nadzieją, że mnie jeszcze dołączycie. Nadrobiłam wątek I trzymam kciuki za wszystkie dzidzie. Moja, druga ciaza - 8 tydz. W środę bylam u lekarza i zdaję się, że wszystko ok. Jednak zalecił Duphaston - zazywam go z lekka niechęcią. Oprócz wieku /36 w tym roku/ nic mi nie dolega. Ale jak Was czytam, to widzę, że sporo z Was tez zazywa. Zastanawiam się, czy widzicie po nim gorsze samopoczucie/? Ja wczoraj nie mogłam wstać z łóżka. Osłabienie i mdłości okropne. Potrzebuję Was i wsparcia
Fajnie że jesteś
W tym roku kończę 35 i też to moja druga ciąża jestem w 11 tyg ale na początku miałam bardzo podobnie ciągle mdłości osłabienie zmęczenie ale teraz już lepiej i zaczynam (tak mi się wydaje) wyglądać jak człowiek hihi słabo wyglądałam
Mam już syna a Ty?
Wszystkiego dobrego
AasiaI
hej witajHej dziewczyny, mam na imię Sara dołączam do grupy. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, mamy fasoleczke 7+2 i termin na 26 września - ciekawe czy bobo będzie ostatnie w grupie Mój starszak ma obecnie prawie 11 miesięcy (z marca 2023) więc będziemy mieli półtora roku różnicy hardkor jednym słowem. pozdrawiam wszystkie mamusie i wyrażam chęć do dołączenia do prywatnej grupy
Ja też mam 35 a rocznikowo już nawet 36 lat! Fajnie że jest nas trochę w tak dorosłym wieku damy radę!
I ja mam w tym roku 35 miłego
AasiaI
ginekolog....Serio? Od kogo? Ja mam wrażenie że teraz to jest więcej dziewczyn w ciąży w naszym wieku 30+ niż młodszych, ale może to kwestia bańki w której żyje…
Inne realia dzisiaj mamy niż 20-30 lat temu
Anoli36
Początkująca w BB
Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedź i mile przyjecie tak, u mnie duphastone zapewne przez ciążę "geriatryczna" możliwe, że złości typowo ciążowe, dlatego pociesza mnie jak czytam, że to tylko mnie dotyczy. Dosłownie padam. Ja tez mam syna ma 8 lat, przyzwyczajony do aktywnej mamy. A teraz spadek całkowity. Widzi mnie najczęściej w lozku lub na kanapie
reklama
Anoli36
Początkująca w BB
Dzieki, to bardzo pocieszające. czekam już aż będę lepiej się czućczęść !
Fajnie że jesteś
W tym roku kończę 35 i też to moja druga ciąża jestem w 11 tyg ale na początku miałam bardzo podobnie ciągle mdłości osłabienie zmęczenie ale teraz już lepiej i zaczynam (tak mi się wydaje) wyglądać jak człowiek hihi słabo wyglądałam
Mam już syna a Ty?
Wszystkiego dobrego
Podziel się: