reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Czesc dziewczyny. Piszę do Was z nadzieją, że mnie jeszcze dołączycie. Nadrobiłam wątek I trzymam kciuki za wszystkie dzidzie. Moja, druga ciaza - 8 tydz. W środę bylam u lekarza i zdaję się, że wszystko ok. Jednak zalecił Duphaston - zazywam go z lekka niechęcią. Oprócz wieku /36 w tym roku/ nic mi nie dolega. Ale jak Was czytam, to widzę, że sporo z Was tez zazywa. Zastanawiam się, czy widzicie po nim gorsze samopoczucie/? Ja wczoraj nie mogłam wstać z łóżka. Osłabienie i mdłości okropne. Potrzebuję Was i wsparcia 🙂

Czesc dziewczyny. Piszę do Was z nadzieją, że mnie jeszcze dołączycie. Nadrobiłam wątek I trzymam kciuki za wszystkie dzidzie. Moja, druga ciaza - 8 tydz. W środę bylam u lekarza i zdaję się, że wszystko ok. Jednak zalecił Duphaston - zazywam go z lekka niechęcią. Oprócz wieku /36 w tym roku/ nic mi nie dolega. Ale jak Was czytam, to widzę, że sporo z Was tez zazywa. Zastanawiam się, czy widzicie po nim gorsze samopoczucie/? Ja wczoraj nie mogłam wstać z łóżka. Osłabienie i mdłości okropne. Potrzebuję Was i wsparcia 🙂

Hej hej, ja zażywałam duphaston przez 10 dni po tym jak trafiłam do szpitala po krwawieniu ze skrzepem. Ginekolog kazał mi odstawić bo nie widział powodu, bym brała go dalej. Przy braniu go nie miałam żadnych skutków ubocznych, tylko spokojniejsza nieco głowę, że kolejne krwawienie nie wystąpi. A Ty na pewno po dhupastonie masz mdłości? 8 tydzień to ten czas, kiedy one lubią się pojawiać bo ciąża 😁 Ja osłabiona jestem cały czas, mogłabym spac 24/7 i mdłości męczą mnie też ciagle a jestem już w 11tc.

część !
Fajnie że jesteś 🙂
W tym roku kończę 35 i też to moja druga ciąża:) jestem w 11 tyg ale na początku miałam bardzo podobnie ciągle mdłości osłabienie zmęczenie ale teraz już lepiej i zaczynam (tak mi się wydaje) wyglądać jak człowiek hihi słabo wyglądałam ;)
Mam już syna a Ty?
Wszystkiego dobrego 🙂

Hej dziewczyny, mam na imię Sara dołączam do grupy. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, mamy fasoleczke 7+2 i termin na 26 września - ciekawe czy bobo będzie ostatnie w grupie :) Mój starszak ma obecnie prawie 11 miesięcy (z marca 2023) więc będziemy mieli półtora roku różnicy 😅 hardkor jednym słowem. pozdrawiam wszystkie mamusie i wyrażam chęć do dołączenia do prywatnej grupy :)
Ja też mam 35 a rocznikowo już nawet 36 lat! :) Fajnie że jest nas trochę w tak dorosłym wieku ;) damy radę!
hej witaj 🙂
I ja mam w tym roku 35 ;) miłego 🙂

Cześć @Anoli36 :)
Na pewno dostaniesz zaproszenie do wątku prywatnego.
Jak fajnie, że jest nas więcej:)
I więcej ciąż geriatrycznych😂🫶
Słyszałyście na pewno gdzieś ten termin medyczny😂 to musiał jakiś chłop wymyślić

Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedź i mile przyjecie🙂 tak, u mnie duphastone zapewne przez ciążę "geriatryczna"🤣 możliwe, że złości typowo ciążowe, dlatego pociesza mnie jak czytam, że to tylko mnie dotyczy. Dosłownie padam. Ja tez mam syna ma 8 lat, przyzwyczajony do aktywnej mamy. A teraz spadek całkowity. Widzi mnie najczęściej w lozku lub na kanapie😕

reklama
część !
Fajnie że jesteś 🙂
W tym roku kończę 35 i też to moja druga ciąża:) jestem w 11 tyg ale na początku miałam bardzo podobnie ciągle mdłości osłabienie zmęczenie ale teraz już lepiej i zaczynam (tak mi się wydaje) wyglądać jak człowiek hihi słabo wyglądałam ;)
Mam już syna a Ty?
Wszystkiego dobrego 🙂
Dzieki, to bardzo pocieszające. 🙂 czekam już aż będę lepiej się czuć

Do góry