reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Hej 😊 Ja również się z Wami witam. Mój termin porodu też przypada na wrzesień. Jestem już po 3 badaniach beta hcg, przyrost jest w normie. Pierwsza beta: 45,9, druga beta 209,4 trzecia beta 520,3. Pierwsze usg mam 16.01 i bardzo się niecierpliwie. Czy Was również bolą brzuchy jak przy okresie?

Hej 😊 Ja również się z Wami witam. Mój termin porodu też przypada na wrzesień. Jestem już po 3 badaniach beta hcg, przyrost jest w normie. Pierwsza beta: 45,9, druga beta 209,4 trzecia beta 520,3. Pierwsze usg mam 16.01 i bardzo się niecierpliwie. Czy Was również bolą brzuchy jak przy okresie?
Pierwszy tydzień mnie bolał brzuch zwłaszcza po dłuższym siedzeniu w jednym miejscu i leżeniu na boku. Teraz już mi to się uspokoiło został tylko ból piersi :)

Taaaaak, po piersiach od razu widziałam, że coś się zmieniło, bo mam małe piersi, a zrobiły się cięższe i nabrzmiałe 😃
A jak Wam się śpi? No ja od 4 dni nie mogę spać, mam problem z zasypianiem, przebudzam się w nocy. Hormony zaczynają wariować? 😃

Taaaaak, po piersiach od razu widziałam, że coś się zmieniło, bo mam małe piersi, a zrobiły się cięższe i nabrzmiałe 😃
A jak Wam się śpi? No ja od 4 dni nie mogę spać, mam problem z zasypianiem, przebudzam się w nocy. Hormony zaczynają wariować? 😃
Co do piersi to ja mam w nich uczucie kłucia,mrowienia ale nie jest to stałe tylko takie napady😀 Ja też się cały czas budzę w nocy.

Tak, ze spaniem też mam problem ale nie wiem czy to wina hormonów czy stresu. Budzę się o 3/4 i do rana już nie śpię.

Ja mam właśnie bóle jak na okres najczęściej jak spaceruje albo dużo stoję. Mam nadzieję że za tydzień miną. Piersi mam też nabrzmiałe, chyba czas kupić większy stanik 😂 A tak to czuję się dobrze, jakbym nie była w ciąży 😁

Dziewczyny odebrałam wyniki bety i z mojej ciąży chyba nic nie będzie :( mam przyrost poniżej normy 09.01 beta 654, dziś 935 wg kalkulatora przyrost poniżej normy. Nie mam nawet pojęcia co teraz Wizytę miałam mieć w poniedziałek ale jak z tego nic nie będzie to nie wiem czy jest sens czekać.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny odebrałam wyniki bety i z mojej ciąży chyba nic nie będzie :( mam przyrost poniżej normy 09.01 beta 654, dziś 935 wg kalkulatora przyrost poniżej normy. Nie mam nawet pojęcia co teraz Wizytę miałam mieć w poniedziałek ale jak z tego nic nie będzie to nie wiem czy jest sens czekać.

A robiłaś je w tym samym laboratorium?

reklama
Do góry