reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Pięknie prowadzisz wątek ❤️ Dziękujemy! Możesz mi wpisać wizytę na 26 stycznia.
Co do NIPT i jakichkolwiek innych badań, nie wypowiem się. Najpierw muszę zobaczyć serduszko🤗

To wiadomo, ja też dopiero przy wizycie serduszkowej przegadałam z ginekologiem robienie nipt i się zdecydowałam ^^ Ciekawa jestem czy któraś jeszcze z dziewczyn z terminem na początku września zdecydowała się na genetyczne z krwi

Rozmawiałam z mężem na ten temat kiedyś i w sumie on jest zdania, że wynik i tak niczego nie zmieni, bez względu na to co wyjdzie. Ale z drugiej strony są przypadki gdzie wykrywana jest wada serca, która jeszcze podczas ciąży jest operowana. Najpierw chce zobaczyć pęcherzyk w macicy a później serduszko to wtedy będę myśleć. Dzisiaj od rana jest mi niedobrze ale to z nerwów przed wizytą 🥴
Kciuki. Ja z nerwów przed wizytą rozpłakałam się w poczekalni i od razu w gabinecie ryczałam zanim cokolwiek powiedziałam. Ach te nerwy...
Lekarka, która prowadziła nasze całe ivf też powiedziała,że się stresuje i ręce jej się trzęsą.
Cieszyłyśmy się obie na to serce

Hej, chciałam tylko dać znać, że beta nie rośnie prawidłowo, także nic z tego nie będzie. Miejmy tylko nadzieję na poronienie, a nie cp.
Powodzenia Dziewczyny!
Przytulam mocno. Na pewno sprawdzials wszystko dokladnie w kalkulatorze, ale jaki wynik i jaki odstęp czasowy pomiędzy badaniami?

To wiadomo, ja też dopiero przy wizycie serduszkowej przegadałam z ginekologiem robienie nipt i się zdecydowałam ^^ Ciekawa jestem czy któraś jeszcze z dziewczyn z terminem na początku września zdecydowała się na genetyczne z krwi
Jeśli u mnie będzie nadal serce biło i wszystko rozwijało się ok, to też pójdę. Robi się je po skończonym 10tc, prawda?
Który wybrałaś? Nifty pro?

Kciuki. Ja z nerwów przed wizytą rozpłakałam się w poczekalni i od razu w gabinecie ryczałam zanim cokolwiek powiedziałam. Ach te nerwy...
Lekarka, która prowadziła nasze całe ivf też powiedziała,że się stresuje i ręce jej się trzęsą.
Cieszyłyśmy się obie na to serce
Zrezygnowałam z.lekarza w klinice bo mam tam 150 km a idę do lekarza, u którego pierwszą ciążę prowadziłam. I wszystko będę musiała tłumaczyć od nowa 🙄

reklama
Do góry