reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

Odzywam sie po dzisiejszej wizycie.
Jest zarodek w macicy z bijącym serduszkiem 🥰 Lekarz powiedział że wczesna ciąża, jakoś 6+2. Jeszcze mi nie założył karty ciąży, pewnie na kolejnej wizycie. Także teraz czas na badania krwi 🫣
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 😊
Pięknie🤩 Ogromne gratulacje❤️❤️❤️

reklama
Ja akurat paznokci nie robię, więc się nie wypowiem, ale powinnam pofarbować włosy🙈 Za chwilę będą tragiczne... Jednak mam opory. Wy farbujecie?
Większość dobrych salonów ma już farby bezpieczne w ciąży czyli bez amoniaku jak dobrze pamiętam. Wystarczy zapytać ;) nie musisz mówić, ze jesteś w ciąży tylko no, że jesteś uczulona :)
I z tego co wiem jest to bezpieczne

hej, jestem tu nowa, nie wiem nawet czy dobrze dodaję komentarz 🤣
Odebrałam dziś wyniki pierwszej bety - 846 mIU/ml. W poniedziałek idę na kolejne pobranie także mam nadzieję że wszystko będzie ok 🤞🏻
Z wyliczeń wychodzi, że to powinien być 4,5 tydz czy beta nie za wysoka? Ile powinna wynieść po poniedziałkowym badaniu? 🥹

Dziewczyny wracam właśnie z pracy, a pracuje w galerii handlowej i myślałam że się po... zwymiotuję w sensie na środku sklepu dziś 🙈😵‍💫😅 mąż się śmieje że narzekałam na brak objawów to mam za swoje 😁 aczkolwiek i tak nie mogę się już doczekać czwartkowej wizyty, żeby zobaczyć czy jest serduszko...

hej, jestem tu nowa, nie wiem nawet czy dobrze dodaję komentarz 🤣
Odebrałam dziś wyniki pierwszej bety - 846 mIU/ml. W poniedziałek idę na kolejne pobranie także mam nadzieję że wszystko będzie ok 🤞🏻
Z wyliczeń wychodzi, że to powinien być 4,5 tydz czy beta nie za wysoka? Ile powinna wynieść po poniedziałkowym badaniu? 🥹
Hej, z bety nie wyliczamy tygodnia ciąży tylko z OM czyli ostatniej miesiączki, kiedy była?

reklama
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych drzemek, bo u mnie jak nie praca to dwulatek na pokładzie 😁 ale w sumie w pierwszej ciąży swoje pospałam, zasypiałam tuż po śniadaniu na pierwszą drzemkę jak niemowlę 😁

Do góry