reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Ale nas tu już dużo! Fajnie😍 Smutne jest jedynie to, że znacząca większość jest po przykrych przejściach albo długich staraniach 😔 Oby słoneczko dla nas świeciło, dziewczyny, a nasze dzidziulki rosły duże i okrąglutkie👶

Odzywam sie po dzisiejszej wizycie.
Jest zarodek w macicy z bijącym serduszkiem 🥰 Lekarz powiedział że wczesna ciąża, jakoś 6+2. Jeszcze mi nie założył karty ciąży, pewnie na kolejnej wizycie. Także teraz czas na badania krwi 🫣
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 😊

Super wieści! Ekstra! ❤️ kiedy kolejna wizyta?

Ale nas tu już dużo! Fajnie😍 Smutne jest jedynie to, że znacząca większość jest po przykrych przejściach albo długich staraniach 😔 Oby słoneczko dla nas świeciło, dziewczyny, a nasze dzidziulki rosły duże i okrąglutkie👶
Pewnie te, u których zajście w ciążę i przebieg wcześniejszej ciąży obyło się bezproblemowo nie szukają takich miejsc jak te. Choć powiem Wam, że jak z córką byłam w ciąży to właśnie było nas na forum ze 40 dziewczyn i praktyczne większa część to były nasze pierwsze razy a reszta to też raczej bez złych doświadczeń.

Dziewczyny a jakie macie podejście do manicure? Robię sobie sama w domu. Robię paznokcie tytanowe i zastanawiam się czy na czas ciąży nie powinnam przestać? Niby to 1-2 godz co 3 tyg ale jednak ta chemię się wdycha. Robicie czy rezygnujecie? Czytałam w internecie,.że nie ma potwierdzpnego negatywnego wpływu, ale mam obawy

Pewnie te, u których zajście w ciążę i przebieg wcześniejszej ciąży obyło się bezproblemowo nie szukają takich miejsc jak te. Choć powiem Wam, że jak z córką byłam w ciąży to właśnie było nas na forum ze 40 dziewczyn i praktyczne większa część to były nasze pierwsze razy a reszta to też raczej bez złych doświadczeń.

Dziewczyny a jakie macie podejście do manicure? Robię sobie sama w domu. Robię paznokcie tytanowe i zastanawiam się czy na czas ciąży nie powinnam przestać? Niby to 1-2 godz co 3 tyg ale jednak ta chemię się wdycha. Robicie czy rezygnujecie? Czytałam w internecie,.że nie ma potwierdzpnego negatywnego wpływu, ale mam obawy
Myślę, że więcej syfu wdychamy teraz wychodząc na zewnątrz niż robiąc paznokcie. Ja nie zamierzam zrezygnować 😏

Witam nowe dziewczyny :) moja ginka będzie szła na urlop więc wizyta dopiero w połowie lutego na 8tc więc pozostaje mi czekać.

Forum fajna sprawa, zawsze można się wymienić doświadczeniami i wspólnie wspierać :)

reklama
Ja akurat paznokci nie robię, więc się nie wypowiem, ale powinnam pofarbować włosy🙈 Za chwilę będą tragiczne... Jednak mam opory. Wy farbujecie?

Do góry