reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Ale nas tu już dużo! Fajnie😍 Smutne jest jedynie to, że znacząca większość jest po przykrych przejściach albo długich staraniach 😔 Oby słoneczko dla nas świeciło, dziewczyny, a nasze dzidziulki rosły duże i okrąglutkie👶

Odzywam sie po dzisiejszej wizycie.
Jest zarodek w macicy z bijącym serduszkiem 🥰 Lekarz powiedział że wczesna ciąża, jakoś 6+2. Jeszcze mi nie założył karty ciąży, pewnie na kolejnej wizycie. Także teraz czas na badania krwi 🫣
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze 😊

Super wieści! Ekstra! ❤️ kiedy kolejna wizyta?

Ale nas tu już dużo! Fajnie😍 Smutne jest jedynie to, że znacząca większość jest po przykrych przejściach albo długich staraniach 😔 Oby słoneczko dla nas świeciło, dziewczyny, a nasze dzidziulki rosły duże i okrąglutkie👶
Pewnie te, u których zajście w ciążę i przebieg wcześniejszej ciąży obyło się bezproblemowo nie szukają takich miejsc jak te. Choć powiem Wam, że jak z córką byłam w ciąży to właśnie było nas na forum ze 40 dziewczyn i praktyczne większa część to były nasze pierwsze razy a reszta to też raczej bez złych doświadczeń.

Dziewczyny a jakie macie podejście do manicure? Robię sobie sama w domu. Robię paznokcie tytanowe i zastanawiam się czy na czas ciąży nie powinnam przestać? Niby to 1-2 godz co 3 tyg ale jednak ta chemię się wdycha. Robicie czy rezygnujecie? Czytałam w internecie,.że nie ma potwierdzpnego negatywnego wpływu, ale mam obawy

Pewnie te, u których zajście w ciążę i przebieg wcześniejszej ciąży obyło się bezproblemowo nie szukają takich miejsc jak te. Choć powiem Wam, że jak z córką byłam w ciąży to właśnie było nas na forum ze 40 dziewczyn i praktyczne większa część to były nasze pierwsze razy a reszta to też raczej bez złych doświadczeń.

Dziewczyny a jakie macie podejście do manicure? Robię sobie sama w domu. Robię paznokcie tytanowe i zastanawiam się czy na czas ciąży nie powinnam przestać? Niby to 1-2 godz co 3 tyg ale jednak ta chemię się wdycha. Robicie czy rezygnujecie? Czytałam w internecie,.że nie ma potwierdzpnego negatywnego wpływu, ale mam obawy
Myślę, że więcej syfu wdychamy teraz wychodząc na zewnątrz niż robiąc paznokcie. Ja nie zamierzam zrezygnować 😏

Witam nowe dziewczyny :) moja ginka będzie szła na urlop więc wizyta dopiero w połowie lutego na 8tc więc pozostaje mi czekać.

Forum fajna sprawa, zawsze można się wymienić doświadczeniami i wspólnie wspierać :)

reklama
Ja akurat paznokci nie robię, więc się nie wypowiem, ale powinnam pofarbować włosy🙈 Za chwilę będą tragiczne... Jednak mam opory. Wy farbujecie?

Do góry