Żonkaa
Fanka BB :)
Beta 989 i progesteron 28!!!
Jak super! To na wizycie na ten moment widać pęcherzyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta 989 i progesteron 28!!!
To my razem z Tobą. KciukiDobra laski, siedzę w poczekalni. Zaraz zacznę tu bączki kręcić z nerwów
I jak?!Dobra laski, siedzę w poczekalni. Zaraz zacznę tu bączki kręcić z nerwów
Jak po wizycie? Wszystko ok?Dobra laski, siedzę w poczekalni. Zaraz zacznę tu bączki kręcić z nerwów
Pod prysznicem nie, ale wczoraj mega mnie bolał biust dzisiaj mam wrażenie, że zrobił się miękki i nie boli..ale cały czas sobie powtarzam, że to za wcześnie na jakieś większe objawy.Dziewczyny, które bolą biust. Czy w ciągu dnia to natężenie sie zmienia? Czy prysznic może łagodzić ten objaw? Ja się nad tym zastanawiam , bo bolą mnie mniej a właśnie pod prysznicem w ogóle.
Mamy małego człowieka, 8,5mm! Tym razem było widać już elegancko jak bije serduszko, a nie jakaś migająca dioda
Dostałam górę badań do zrobienia i najgorzej że tylko ze 3 rzeczy z tymi z NFZ się pokrywają, albo po prostu napisał to inaczej
Następna wizyta 24.01 u tego na NFZ i 9.02 prywatnie
A tutaj ciocie przedstawiam fasolkę
Cudownie witamy na pokładzie maluszkuMamy małego człowieka, 8,5mm! Tym razem było widać już elegancko jak bije serduszko, a nie jakaś migająca dioda
Dostałam górę badań do zrobienia i najgorzej że tylko ze 3 rzeczy z tymi z NFZ się pokrywają, albo po prostu napisał to inaczej
Następna wizyta 24.01 u tego na NFZ i 9.02 prywatnie
A tutaj ciocie przedstawiam fasolkę