Mademoiselle_Nika
Moderator
Dokładnie tak jak dziewczyny piszą - kłamstwo w dobrej wierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny możecie mi napisać wymiary waszego pęcherzyka żółtkowego - YS?
Anglia czy Szwecja bo nie pamiętam?Już bym leciała serio ale mieszkam za granicą oni na izbie przyjmą cie jak powiesz ze masz skrzepy i mocny bol brzucha także mi zostaje tylko czekanie
A jaki miałaś na tej 1 wizycie wymiar?Przez na początku ciąży miałam tylko informację że pęcherzyk ciążowy jest w macicy - bez wymiarów. Potem mierzono już tylko długość zarodka.
Edit: jednak miałam zmierzony tylko na pierwszej wizycie, jak potwierdzono obecność w macicy. Ale od tego czasu urósł już dużo więcej i samego pęcherzyka teraz już nie mierzą tylko zarodek.
A jaki miałaś na tej 1 wizycie wymiar?
Ale to pęcherzyk ciążowy GS, mi chodzi o żółtkowy YSTo było 4+6
To chyba nie ma reguły... Też 3 ciąża (dzieci brak) na heparynie i acardzie I mam od początku duży brzuch, ale opuchnięta nie jestem. Piersi może trochę większe, ale ja mam naturalnie małe, więc dużej różnicy nie widzę. Mam za to "lepsze" włosy i ceręTo moja 3 ciąża, 0 porodów. I wiecie co zaobserwowałam? Czuję się całkiem ok (poza paroma mankamentami) ale najważniejsze; we wcześniejszych dwóch ciążach miałam od razu buzię jak księżyc w pełni i brzuch w 5 tygodniu jak pod koniec 3 miesiąca, że musiałam po nowe spodnie jeździć. Teraz brzuch płaski, buzia nie opuchnięta. Myślicie, że może to mieć związek z przyjmowanym teraz acardem i heparyną?
Na pierwszej wizycie 5+5 YS 0,38 cm, a w 7+1 0,46cm.Dziewczyny możecie mi napisać wymiary waszego pęcherzyka żółtkowego - YS?
Ja doszukiwałam się w tej mojej opuchliźnie może właśnie jakiś objawów mutacji pai-1. No nic, hipoteza ewidentnie obalonaTo chyba nie ma reguły... Też 3 ciąża (dzieci brak) na heparynie i acardzie I mam od początku duży brzuch, ale opuchnięta nie jestem. Piersi może trochę większe, ale ja mam naturalnie małe, więc dużej różnicy nie widzę. Mam za to "lepsze" włosy i cerę