reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2024

Mam taką nadzieję. Bo moje samopoczucie przez brak objawów poszło mocno w dół. USG musiałabym mieć co 3 dni 🤣
Będzie dobrze. Odpoczywaj od objawów, bo sama wiesz, że nie znasz dnia ani godziny, kiedy Cię zemdli🤢Mnie od trzech dni piersi nie bolą i ciągle się macam, żeby zabolały🤡 Wczoraj po wizycie u lekarza, mój niemąż stwierdził, że teraz spokój na dwa tygodnie. Spojrzałam na niego, jak na wyrodnego ojca i powiedziałam, że chyba na dwa dni😁 A najlepiej by było mieć takie małe prywatne USG, żeby sobie oglądać🤣

reklama
Dziś mnie dopadły koszmary senne 😂 śniło mi się że się z mężem kłócę i o 3 w nocy wydarłam się na cały blok „RYJ” (nie odzywamy się tak do siebie, żeby nie było 😅) obudziłam męża, siebie. Masakra.

Ps. Byłam u lekarza na usg. Potwierdził ciążę 5+2tc. Jest pęcherzyk, kolejna wizyta za 10 dni powinno być już więcej widać. Ogólnie mam jeszcze umówioną wizytę na 02.02 ale nie wiem czy jechać, bo jest to kawałek drogi, a czy coś więcej lekarz mi powie? Może coś się pojawić nowego do tego czasu? 😅
Pięknie 🥰 Gratulacje🤗 Ja bym poszła 2.02., ale to ja. Myślę, że powinien być zarodek malutki już widoczny, ale serduszko niekoniecznie.

Hej dziewczyny, ja dziś pospałam do 11, bo poszłam spać chyba o 4. Stresowałam się, że jak zasnę to znów się obudzę zakrwawiona 🙄 Na szczęście niemaz przejął rano córkę i mogłam dospać sobie do 11.
Teraz robię fasolkę po bretońsku na obiad i oglądamy Arielke 😁 A co u was dziś na obiad?
Ostatnio chodzą za mną placki ziemniaczane ale nie miałam kiedy jeszcze ich utrzeć 😂 Może jutro na obiad z gulaszem zrobię a na deser polane smietana i cukrem ❤️
No musiałaś odespać ten stres. Wczoraj dużo przeżyłaś. A masz jeszcze delikatne plamienie? U mnie po tym krwiaku było jeszcze minimalne. Rozpieszczaj się i odpoczywaj❤️

Mnie dzisiaj o 4.50 obudziły mdłości i już oczywiście nie zasnęłam. Później byłam w labie dokończyć pobieranie krwi, po środowych eskapadach z mdleniem. Było bardzo miło, spokojnie, ale już nie chojrakowałam i grzecznie położyłam się na kozetce😊 Teraz czekam na wyniki. A na obiadek na szybko zjedliśmy wczorajszą pizzę, a później zrobimy sałatkę z ziemniakami i z kurczakiem z TM. Ale na placki ziemniaczane mi smaka narobiłyście🙈 Nie pamiętam, kiedy jadłam ostatnio... Do nich nie muszę dodawać mąki pszennej, prawda? Ziemniaczana wystarczy?

No musiałaś odespać ten stres. Wczoraj dużo przeżyłaś. A masz jeszcze delikatne plamienie? U mnie po tym krwiaku było jeszcze minimalne. Rozpieszczaj się i odpoczywaj❤️

Krwawienie nie, tylko brązowe uplawy przy podcieraniu. Także pewnie pozostałości po krwawieniu się usuwają.

Hej dziewczyny, ja dziś pospałam do 11, bo poszłam spać chyba o 4. Stresowałam się, że jak zasnę to znów się obudzę zakrwawiona 🙄 Na szczęście niemaz przejął rano córkę i mogłam dospać sobie do 11.
Teraz robię fasolkę po bretońsku na obiad i oglądamy Arielke 😁 A co u was dziś na obiad?
Ostatnio chodzą za mną placki ziemniaczane ale nie miałam kiedy jeszcze ich utrzeć 😂 Może jutro na obiad z gulaszem zrobię a na deser polane smietana i cukrem ❤️
A ja dopiero wstałam 😁 zrobiłam sobie drzemkę z synem. Doszłam do wniosku, że te zmartwienia są od leżenia, więc wzięłam się za obiad i właśnie się smażą kotlety z kurczaka, ziemniaczki i marchewką z groszkiem 😎

A z seriali polecam na Netflixie "1670"..oglądam bardzo dużo filmów i seriali, ale ten to majstersztyk. Mój mąż nie ogląda ale się wciągnął i zabronił mi samej. Dawno tak się nie uśmiałam. Inteligentny, ironiczny żart i wplecione problemy współczesnej cywilizacji. 😏

A z seriali polecam na Netflixie "1670"..oglądam bardzo dużo filmów i seriali, ale ten to majstersztyk. Mój mąż nie ogląda ale się wciągnął i zabronił mi samej. Dawno tak się nie uśmiałam. Inteligentny, ironiczny żart i wplecione problemy współczesnej cywilizacji. 😏

Dwa razy już oglądałam 1670 😁 Bardzo mi się podobal. Tak samo jak the office uwielbiam ❤️

reklama
Do góry