Trochę lepiej, w domu jak jestem z dzieckiem, to jakoś nie myślę, jest łatwiej niż w szpitalu. No a fizycznie też już lepiej, chociaż nie obyło się bez łyżeczkowania niestety.Jak się masz?
reklama
margaritarita
Fanka BB :)
bardzo mi przykro! Trzymam kciuki, aby kolejne dni były łatwiejszeTrochę lepiej, w domu jak jestem z dzieckiem, to jakoś nie myślę, jest łatwiej niż w szpitalu. No a fizycznie też już lepiej, chociaż nie obyło się bez łyżeczkowania niestety.
Cześć Jak można te bym chciała dołączyć do prywatnych
Ja mam termin na 12 września. To mój pierwszy post wcześniej się jeszcze nie udzielalam.
wiedzma93
Hey To pewnie niedługo prenatalne? To Twoja pierwsza ciąża czy kolejna? Chętnie Cię poznamyCześć Jak można te bym chciała dołączyć do prywatnych
Ja mam termin na 12 września. To mój pierwszy post wcześniej się jeszcze nie udzielalam.
angeliskax
Moderator
No to napisz coś o sobie, popisz troszkę z nami tutaj i wtedy za kilka dni napisze do Ani żeby Cię dodała grupa się rozkręciła więc... nie chcemy wpuszczać kogoś bez poznania napisz tyle ile możesz napisać.Cześć Jak można te bym chciała dołączyć do prywatnych
Jak prenatalne?
Wiec tak mam już jedno dziecko w zasadzie z lutego 2022r więc mój synek już skończył roczek tydzień temu także poniekąd jestem świeża mama . Obecnie u mnie jest 11/12 tydzień ciąży . Prenatalne będę miała między 10-17 marca jeszcze dokładnego dnia nie znam . Narazie siedzę z małym na wolnym . Nie wiem co mogę więcej napisać . Że względu na publiczne forum wolałabym się w szczegóły nie wdrazac ale na prywatnych z chęcią więcej o sobie napiszę co robię w życiu jak spędzam wolne gdzie pracuje czy pochwalę się maluchem itpNo to napisz coś o sobie, popisz troszkę z nami tutaj i wtedy za kilka dni napisze do Ani żeby Cię dodała grupa się rozkręciła więc... nie chcemy wpuszczać kogoś bez poznania napisz tyle ile możesz napisać.
Jak prenatalne?
Tak kolejna właśnie dodałam postHey To pewnie niedługo prenatalne? To Twoja pierwsza ciąża czy kolejna? Chętnie Cię poznamy
angeliskax
Moderator
napisałam do Ani to jak Cię doda to napisze Ci wiadomość z linkiem.Wiec tak mam już jedno dziecko w zasadzie z lutego 2022r więc mój synek już skończył roczek tydzień temu także poniekąd jestem świeża mama . Obecnie u mnie jest 11/12 tydzień ciąży . Prenatalne będę miała między 10-17 marca jeszcze dokładnego dnia nie znam . Narazie siedzę z małym na wolnym . Nie wiem co mogę więcej napisać . Że względu na publiczne forum wolałabym się w szczegóły nie wdrazac ale na prywatnych z chęcią więcej o sobie napiszę co robię w życiu jak spędzam wolne gdzie pracuje czy pochwalę się maluchem itp
Super, kolejna mama 2022 w naszej grupie. Już chyba będzie 7
wiedzma93
A człowiek myślał że jedyny się tak pospieszyłnapisałam do Ani to jak Cię doda to napisze Ci wiadomość z linkiem.
Super, kolejna mama 2022 w naszej grupie. Już chyba będzie 7
reklama
angeliskax
Moderator
hahaha noA człowiek myślał że jedyny się tak pospieszył