reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

Hej dziewczyny!
Nie odzywałam się, bo był to trudny czas dla mnie. W czwartek 26.01 udałam się na IP i stwierdzono poronienie naturalne tak jak pisałam. Musiałam zostać na na noc, by mógł to na drugi dzień potwierdzić ordynator. I tak tez było.. potwierdził i wypis do domu. Ale STOP! Beta rośnie… najgorzej. Okazało się ze obumarły (na szczęście w nieszczęściu) zarodek był w prawym jajowodzie przy ujściu. Nie było potrzeby usunięcia jajowodu. Za około 3 miesiące mam mieć drożność i może trafie na któraś grupe przyszloroczna 😇 moja rada? Nie ufajcie bezgranicznie lekarzom, tylko sobie. Ja czułam ze jest nietak, ja to wszystko czułam i wiedziałam. Sama dla siebie robiłam betę bo nikt mi jej nie zlecił! I wiedziałam ze zle wzrasta, czułam ze jest coś nietak z prawym jajnikiem/jajowodem. I wróciłabym do domu z wypisem w ręce gdybym się nie pytała czy napewno wszystko ok. Dbajcie o siebie! Trzymam za was kciuki ❤️

reklama
Hej dziewczyny!
Nie odzywałam się, bo był to trudny czas dla mnie. W czwartek 26.01 udałam się na IP i stwierdzono poronienie naturalne tak jak pisałam. Musiałam zostać na na noc, by mógł to na drugi dzień potwierdzić ordynator. I tak tez było.. potwierdził i wypis do domu. Ale STOP! Beta rośnie… najgorzej. Okazało się ze obumarły (na szczęście w nieszczęściu) zarodek był w prawym jajowodzie przy ujściu. Nie było potrzeby usunięcia jajowodu. Za około 3 miesiące mam mieć drożność i może trafie na któraś grupe przyszloroczna 😇 moja rada? Nie ufajcie bezgranicznie lekarzom, tylko sobie. Ja czułam ze jest nietak, ja to wszystko czułam i wiedziałam. Sama dla siebie robiłam betę bo nikt mi jej nie zlecił! I wiedziałam ze zle wzrasta, czułam ze jest coś nietak z prawym jajnikiem/jajowodem. I wróciłabym do domu z wypisem w ręce gdybym się nie pytała czy napewno wszystko ok.
Przykro mi ze musiałaś tego doswiadczyc . Mam nadzieje ze jeszcze zawitasz na to forum z super nowina :) Zdrowka :)

Witam dziewczyny. Jestem na początku ciąży, tj. 6 tydzień i zauważyłam, że z jednej piersi coś już mi wycieka, czy któraś w was tak miała? Próbuję zapisać się do mojego lekarza, ale może dowiem się coś wcześniej. Z góry dziękuję za odpowiedź ♥️

Dziękuję za słowa wsparcia, jutro idę do szpitala, swoje już przepłakałam przez te 3 dni, teraz chcę, żeby to się już skończyło, bo dopóki nie wyjdę do domu, to niestety trudno będzie o czym innym myśleć. Wam życzę samych spokojnych dni i żeby złe wiadomości kończyły się na tej mojej. Wszystkiego dobrego dziewczyny!
Przytulam mocno i życzę zebys szybko zobaczyła znowu dwie kreski na teście

Dziękuję za słowa wsparcia, jutro idę do szpitala, swoje już przepłakałam przez te 3 dni, teraz chcę, żeby to się już skończyło, bo dopóki nie wyjdę do domu, to niestety trudno będzie o czym innym myśleć. Wam życzę samych spokojnych dni i żeby złe wiadomości kończyły się na tej mojej. Wszystkiego dobrego dziewczyny!
Jak się masz? 🫶🏻

reklama
Do góry