reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
ooo, czyli nie dość, ze termin bardzo podobny to i wizytujemy oby dwie we wtorek, super 😁
Mi termin z pierwszego USG pokrył się idealnie z terminem z prenatalnych 😊
W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej 🙈
Liczę na rozwiązanie tydzień przed terminem bo będzie cc.

W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej 🙈
A czy któraś z Was myśli o vbac?
Czyli poród sn po CC?:)
Mnie się marzy więc zaczynam poszukiwania odpowiedniej położnej/douli ♥️

Ostatnia edycja:
Jeju ja chce żeby było mniej 🙈
Tak według miesiączki.
Wez dogodzić kobiecie to jest ciężko 🤣🤣
ja miałam wywoływany trzy dni przed terminem a urodziłam dwa dni :D wywoływane miałam że względu na niski poziom hemoglobinę. Nie wiedzieli czy to mały że mnie tak ciągnie czy mi spada bo spada. Okazało się że mi spada samo.

Czyli poród sn po CC

Czyli poród sn po CC?:)
Mnie się marzy więc zaczynam poszukiwania odpowiedniej położnej/douli ♥️
Ja ma
U mnie też dziewczyny będzie CC mowila mi doktorka że w 38 TC ale zobaczymy jak to będzie idę spać kochaniutkie 😴😴😴♥️♥️♥️jutro wizyta błagam trzymajcie kciuki ♥️

reklama
Tak bardzo mi przykro Jovi 😢😢😢

Witam i gratuluje wszystkim nowym dziewczynom ❤️🍀

Mam pytanie głównie do dziewczyn, które maja już dzidzie na pokładzie - czy w poprzednich ciążach normalnie współżyłyście? Niby lekarz powiedział , że nie ma przeszkód bo nie ma krwiaków ani nic, ale gdzieś mam wewnętrzna obawę, że coś może się stać :/ wczoraj było pierwszy raz coś od ponad 2 tygodni i martwię się trochę czy wszytko będzie dobrze 🙄
Normalnie, chociaż pod koniec to już nienormalnie, bo nie bardzo mi się chciało 😂 Tzn. chcieć to może i mi się chciało, ale tyle z tym roboty 😂
Właśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli" 😄 ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły :D
Jak Was mdli po pulpetach i roladzie, to spróbujcie przewinąć pieluchę z kupą starszaka ;)

Do góry