Ja tez wciąż pije kawe. Dobra jak zawszeCzy tylko mnie nie odrzuciło od kawy ? Piłam 2/3 kawy przed ciążą (zawsze słabe) i teraz pije dwie słabe.
Co do śluzu to na codzien nie widzę większej ilości za to przy zbliżeniu rzeka
reklama
Andzia155
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży tak samo miałamJa tez wciąż pije kawe. Dobra jak zawsze
angeliskax
Moderator
Mnie poki co nie odrzuciło ale ja zawsze piłam szklankę dziennie. Więc wieszCzy tylko mnie nie odrzuciło od kawy ? Piłam 2/3 kawy przed ciążą (zawsze słabe) i teraz pije dwie słabe.
Co do śluzu to na codzien nie widzę większej ilości za to przy zbliżeniu rzeka
Otylia.
Jeju ja chce żeby było mniejwg ostatniej miesiączki? U mnie wg ostatniej miesiączki to 4+3 Jezu, kiedy wreszcie będzie więcej
Tak według miesiączki.
Otylia.
W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniejooo, czyli nie dość, ze termin bardzo podobny to i wizytujemy oby dwie we wtorek, super
Mi termin z pierwszego USG pokrył się idealnie z terminem z prenatalnych
Liczę na rozwiązanie tydzień przed terminem bo będzie cc.
Andzia155
A czy któraś z Was myśli o vbac?W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
Czyli poród sn po CC?
Mnie się marzy więc zaczynam poszukiwania odpowiedniej położnej/douli
Ostatnia edycja:
angeliskax
Moderator
Wez dogodzić kobiecie to jest ciężkoJeju ja chce żeby było mniej
Tak według miesiączki.
ja miałam wywoływany trzy dni przed terminem a urodziłam dwa dni wywoływane miałam że względu na niski poziom hemoglobinę. Nie wiedzieli czy to mały że mnie tak ciągnie czy mi spada bo spada. Okazało się że mi spada samo.W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
angeliskax
Moderator
u tego samego doktora prowadzisz? Czy zmieniasz lekarza?W sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
mała mama
A czy któraś z Was myśli o vbac?
Czyli poród sn po CC
Ja maA czy któraś z Was myśli o vbac?
Czyli poród sn po CC?
Mnie się marzy więc zaczynam poszukiwania odpowiedniej położnej/douli
U mnie też dziewczyny będzie CC mowila mi doktorka że w 38 TC ale zobaczymy jak to będzie idę spać kochaniutkie jutro wizyta błagam trzymajcie kciukiW sumie mu wyszedł podobny na usg pierwszym co prenatalnym ale koniec końców nic z tego nie wyszło bo urodziłam wcześniej
reklama
Normalnie, chociaż pod koniec to już nienormalnie, bo nie bardzo mi się chciało Tzn. chcieć to może i mi się chciało, ale tyle z tym robotyTak bardzo mi przykro Jovi
Witam i gratuluje wszystkim nowym dziewczynom
Mam pytanie głównie do dziewczyn, które maja już dzidzie na pokładzie - czy w poprzednich ciążach normalnie współżyłyście? Niby lekarz powiedział , że nie ma przeszkód bo nie ma krwiaków ani nic, ale gdzieś mam wewnętrzna obawę, że coś może się stać :/ wczoraj było pierwszy raz coś od ponad 2 tygodni i martwię się trochę czy wszytko będzie dobrze
Jak Was mdli po pulpetach i roladzie, to spróbujcie przewinąć pieluchę z kupą starszakaWłaśnie jak czytałam ten komentarz to w trakcie pomyślałam to samo ,,jak ją nie mdli" ja jak wczoraj smażyłam pulpety z mięsa to miałam skwaszoną minę cały czas i śmierdziało mi niemiłosiernie, aż poprosiłam męża żeby dokończył. Myślałam, ze jak pójdę na zwolnienie to chociaż pogotuję jakieś dobre pełnowartościowe obiady albo ciasta będę piekła albo posprzątam a tu albo mi śmierdzi albo nie mam siły