reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

Witam Was dziewczyny:)
Widzę, ze u Was dzisiaj tez leniwy dzień. U nas tak strasznie wieje, ze nawet na spacer strach wychodzić. Także tez się obijamy😀 tylko szybki obiadek ogarnę i odpoczywamy:) jak mąż jest w domu to mnie mogłoby nie być, bo córka nie zwraca na mnie wtedy uwagi 💁‍♀️

reklama
Mam 2 pytanka . Jak u was z piciem kawy , macie po niej mdlosci lub wymioty ? ( ja sie dzisiaj utwierdzilam po rzyganiu jak kot ze mi nie sluzy ) :( a drugie pytanko bardziej intymne macie raczej duza ilosc sluzu czy suchosc ? ( bo u mnie jest mega duzo nawet nie wiem czy nie wiecej jak w dni plodne )

Mam 2 pytanka . Jak u was z piciem kawy , macie po niej mdlosci lub wymioty ? ( ja sie dzisiaj utwierdzilam po rzyganiu jak kot ze mi nie sluzy ) :( a drugie pytanko bardziej intymne macie raczej duza ilosc sluzu czy suchosc ? ( bo u mnie jest mega duzo nawet nie wiem czy nie wiecej jak w dni plodne )
Ja piję kawę 1 dziennie, co prawda troszkę mi się smak zmienił, ale nic się nie dzieje po. Ale ja ogólnie nie mam wymiotów.
A co do śluzu to tak, bardzo dużo, ale mówiłam to ostatnio ginekolożce jak pytała o jakieś plamienia i powiedziała, że absolutnie to normalne w ciąży.

Mi totalnie kawa odeszła z 3 tygodnie temu wiec nie pije bo w ogóle mi nie smakuje. Czasem jakieś latte próbuje sobie zrobić ale dla mnie to nie kawa a mleko😀 z córka w ciąży tez nie piłam ale po porodzie smak wrócił i miałam problem żeby ograniczać się przy karmieniu piersią.
A co śluzu to ja właśnie dzisiaj zauważyłam, ze tez mam go bardzo dużo.

Piję rano z przyzwyczajenia ale zupełnie mi nie smakuje 😅
Zdecydowanie więcej :)

1) kawy nie piję z rozsądku i tez nie mam na nią ochoty, ale wczoraj mi przyszla chęć i napiłam się zbożowej - smakowala cudnie, jak prawdziwa 😆 a jak nie bylam w ciąży to tez nie byla mi kawa zalecana, ze wzgledu na zaburzenia rytmu serca, ale wtedy piłam :p
2) ja mam sluzu tak nie za duzo, a od kad biorę luteinę dopochwowo, to trudno mi okreslić :( mam po prostu wilgotno, suchosci nie odczuwam - mam nadzieje, ze to dobrze :)

Ja pije delikatną jedna dziennie. chociaż nie zawsze ja do konca wypijam 😅 Ale zacznijmy od tego ze ja nie mam objawów zadnych 😅

w dużo śluzu, ale w poprzedniej ciazy tez tak mialam praktycznie do końca.

reklama
Mi totalnie kawa odeszła z 3 tygodnie temu wiec nie pije bo w ogóle mi nie smakuje. Czasem jakieś latte próbuje sobie zrobić ale dla mnie to nie kawa a mleko😀 z córka w ciąży tez nie piłam ale po porodzie smak wrócił i miałam problem żeby ograniczać się przy karmieniu piersią.
A co śluzu to ja właśnie dzisiaj zauważyłam, ze tez mam go bardzo dużo.
oooh! narobiłaś mi ochoty na latte. aż specjalnie w tygodniu pojde do Starbucksa po latte 😂

Do góry