reklama
Otylia.
Fanka BB :)
Mam spokój narazie ale trochę mnie sen zaczyna łapaćCzy każda z wrześniowych mamy jest tak zajęta świetami, ze ani myśli tu do nas dołączyć?
@Otylia. jak się masz? Czy już powitały Cię poranne mdłości czy może masz spokój (tego życzę oczywiście)? Na kiedy pierwsze USG?
Na usg umówię się do swojej ginekolog gdzieś za 2-3 tygodnie.
Chciałabym coś tam zobaczyć już
A jak u Ciebie? Już coś odczuwasz?
Wszyscy zajęci świętami
G
guest-1675184289
Gość
ja senna tez jestem od kilku dni wiec jak córcia idzie na drzemke to ja razem z niąMam spokój narazie ale trochę mnie sen zaczyna łapać
Na usg umówię się do swojej ginekolog gdzieś za 2-3 tygodnie.
Chciałabym coś tam zobaczyć już
A jak u Ciebie? Już coś odczuwasz?
Wszyscy zajęci świętami
W sumie mdli mnie z rana ale na razie to tyle. Z córka to wymiotowałam bite 3 tygodnie i leżałam plackiem na początku ciąży ale mocno liczę, ze tym razem mnie to ominie no i nie mogę sobie na to pozwolić po prostu
Umówiłam się na wizytę 14 stycznia ale nie wiem czy dotrwam, bo to właśnie równe trzy tygodnie jeszcze.
Już mogę powiedzieć, ze widzę ogromna różnice w porównaniu do pierwszej ciąży w pierwszej to betę badałam kilka razy, usg to najpierw pani doktor nie była pewna czy widzi zarodek, potem nie było jeszcze serduszka - zobaczyłam dopiero na 3. wizycie wiec teraz większy luz i uczę się choć odrobine cierpliwości.
U Ciebie jak już trzecia to pewnie w ogóle inaczej podchodzisz?
Mama.Grzesia
.
Ostatnia edycja:
Mama.Grzesia
Cześć dziewczyny!
Witam się nieśmiało, testuje od 3 dni. Dziś wyciągnęłam niechcący wczorajszy, płytkowy, negatywny test a tam dwie kreski!
Wiem, że testu nie analizuje się po 5 minutach wiec szybko zrobiłam drugi ale strumieniowy. Biały. Wyciągam szybko płytkowy i proszę pozytywny
Radość wielka i wdzięczność, pozytywnie nastawiam się do tego, ze wszystko będzie dobrze.
26 dzień cyklu
Witam się nieśmiało, testuje od 3 dni. Dziś wyciągnęłam niechcący wczorajszy, płytkowy, negatywny test a tam dwie kreski!
Wiem, że testu nie analizuje się po 5 minutach wiec szybko zrobiłam drugi ale strumieniowy. Biały. Wyciągam szybko płytkowy i proszę pozytywny
Radość wielka i wdzięczność, pozytywnie nastawiam się do tego, ze wszystko będzie dobrze.
26 dzień cyklu
G
guest-1675184289
Gość
witamy, witamy! i trzymamy kciuki aby kreska ciemniala z dni na dzieńCześć dziewczyny!
26 dzień cyklu
Zobacz załącznik 1478640
Mama.Grzesia
Czas leci, ja dopiero co zapisywałam się do czerwcowek 2018 a już jestem w 2023 całe życie tak pędzi..ahWow, to już! A tak niedawno mój wątek powstawał, teraz krąży wokół mnie 15 msc łobuziaka! Pozdrawiam i powodzenia dziewczyny, życzy wrześniowa mama 2021
Dużo zdrówka dla Was!
Mama.Grzesia
I pamietam Cię ze staraczek 2017Wow, to już! A tak niedawno mój wątek powstawał, teraz krąży wokół mnie 15 msc łobuziaka! Pozdrawiam i powodzenia dziewczyny, życzy wrześniowa mama 2021
Tylko byłam pod innym nickiem.
Wiem ile kosztowały Cię te starania, cieszę się, ze Twoje dzieciątko rośnie zdrowo .
Wszystkiego dobrego !
reklama
Elodia
jeśli mialaś nicka AGA "coś tam" 90 to też Cię kojarzęI pamietam Cię ze staraczek 2017
Tylko byłam pod innym nickiem.
Wiem ile kosztowały Cię te starania, cieszę się, ze Twoje dzieciątko rośnie zdrowo .
Wszystkiego dobrego !