reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2023

reklama
Dzisiaj miałam nieplanowaną wizyte u lekarza. Miałam różowy śluz i wolałam to sprawdzić. Na szczęście wszystko w porządku, a na dodatek zobaczyłam znowu malucha 🥰 wielkość odpowiada terminowi z OM 7+5
Super, superowo! 🥰
Dziękuję za słowa otuchy, bo niby jest jak jest a się zmartwiłam 😶 ale ja to z tych panikar jestem.
Oj znam to skądś. Ja jestem też trochę panikarą ale w innych kwestiach teraz 😅 wcześniej to ja płakałam na myśl że muszę do szpitala jechać 🤣

No właśnie. Jak to jest. Ja miałam małą betę ale przyrost prawidłowy. Z OM wychodzi 11 września ale jak widzę betę w młodszej ciąży po ad 5000 to się zastanawiam czy jest Ok 🧐
W poprzedniej ciąży w ten sam dzień cyklu co teraz miałam betę trochę ponad 600. Nie ma reguły. Grunt, żeby właściwie przyrastało.
coś późny termin. Ja OM 16.12 i z neta wychodzi ze niby 21/22.09 🙈🙈
Może dlatego, że mój cykl to 31-32 dni:-)

Cześć dziewczyny , właśnie dzisiaj pokazały się dwie kreski 🥰 wiec dołączam do Was 😘 mogłybyście mi doradzić co powinnam brać teraz , tzn kwas foliowy itp ?
Hej, gratulacje! Ja biorę pueria uno, pan tabletka robił zestawienie z witaminami dla mam w ciąży, zerknij sobie :) ja po lekturze wybrałam właśnie puerie

reklama
Do góry