Ja przed mdłościami nawet sobie radziłam dietą z zaparciami ale jak zaczęły się mdłości to prawie nic nie jadłam i mało piłam i zrobiło swoje że znowu będę się męczyła na kiblu dopiero od piątku tak puściły te mdłości ale zrobiły swoje . Może mi gin jutro coś doradzi .zapracia w ciąży niestety często występują i najpierw warto spróbować zwalczyć je dieta. że swojej strony polecam Ci jabłka lub śliwki [emoji4] w poprzedniej ciąży ratowały mi życie
reklama
U mnie dzisiaj 4+4, czy tylko ja jestem w tak niskim etapie ciąży?
No to moja jeszcze młodsza 4+2 także chyba najmłodsza jaka może być na wrześniowym forum kiedy wybieracie się na pierwszą wizytę?
I czujesz juz cos? Ja 4+5 i raczej nic.U mnie dzisiaj 4+4, czy tylko ja jestem w tak niskim etapie ciąży?
kaaarii
Fanka BB :)
Ja mam 04.02 to będzie 6+2 :-)No to moja jeszcze młodsza 4+2 także chyba najmłodsza jaka może być na wrześniowym forum kiedy wybieracie się na pierwszą wizytę?
Ja czuje straszne nudności, a też jestem 4+4. Z synem dopiero koło 7 tygodnia miałamI czujesz juz cos? Ja 4+5 i raczej nic.
Lily2389
Na wzdęty brzuchNospa na zaparcia ?
Nadziejaumieraostatnia4
Hmm ostatnio miałam lekkie mdłości i piersi bardzo wrażliwe nic po zatym w tym tyg mam wizytę i mam nadzieję już usłyszeć serduszkoTo blisko I jak się czujesz?
Myślę że będzieHmm ostatnio miałam lekkie mdłości i piersi bardzo wrażliwe nic po zatym w tym tyg mam wizytę i mam nadzieję już usłyszeć serduszko
Estuś
Moderator
Ja w poprzedniej ciazy zjadłam zupkę chińska a rano miałam cała twarz w pryszczach i żałowałamDziewczyny a jak myślicie możemy pić gorący kubek Knorra ? Bo właśnie sobie zrobiłam pieczarkowa z grzankami
reklama
O kurdeJa w poprzedniej ciazy zjadłam zupkę chińska a rano miałam cała twarz w pryszczach i żałowałam
Podziel się: