reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Właśnie przed chwilą siedząc poczułam jakby mi poszło powietrze poczułam mokro poszłam do toalety i krew jakby rozrobiona z moczem. Jak na złość mamy problem z ubezpieczeniem mnie w Bocholt. Nie wiem co robić na razie leżę w łóżku i się boję
A możesz umówić się na jakaś prywatną wizytę tam to ginekologa ? Jak tam to wyglada ? Albo ewentualnie jakaś izba przyjęć ?

Dziewczyny, mimo że ja już jestem mamą 😜 to i tak zamówiłam sobie na bebiProgram taki zestaw startowy darmowy, przyszedł szybko.
Całkiem fajny :)
Są karty dwustronne kontrastowe, karty do zdjęć dwustronne z miesiącami plus różne inne napisy (one mi się głównie spodobały i dlatego zamówiłam 😜) i poradnik - zarówno o okresie ciąży jak i po porodzie 😁

Załączniki

• ddee4813-0500-463e-8a01-a61b2efb5e64.jpg
    ddee4813-0500-463e-8a01-a61b2efb5e64.jpg
    56,2 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Dziewczyny, mimo że ja już jestem mamą 😜 to i tak zamówiłam sobie na bebiProgram taki zestaw startowy darmowy, przyszedł szybko.
Całkiem fajny :)
Są karty dwustronne kontrastowe, karty do zdjęć dwustronne z miesiącami plus różne inne napisy (one mi się głównie spodobały i dlatego zamówiłam 😜) i poradnik - zarówno o okresie ciąży jak i po porodzie 😁
Też się na to czaiłam 😎 jutro po wizycie u ginekologa zamowie 😍

Do góry