reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
U mnie nie maja wglądu do pasków wynagrodzeń , każde wejście na Twój pasek wynagrodzenia jest kontrolowany i później dostajesz raport i taka osoba musi się tłumaczyć „ po co tam wchodziła „ , za niewytlumaczenie i nie podanie konkretnego powodu grozi in wylot z pracy wiec wątpię by ktoś ryzykował tym bardziej , że rzeczywiście były przypadki , że osoby wyleciały za takie coś
Nie mają wglądu w paski
Widzą kto będzie na zmianie w zestawieniu
Tam mają podgląd na ile zwolnienie i ile % zakładam że chodzi o to czy będzie przedłużone (w przypadku 100% zazwyczaj jest - ciąża, wypadek w pracy) 🌼
Lub czy to urlop

ja mam wszystkie 4 osemki lata juz i nic sie nie dzieje :) takze glowa do gory :)
Dwie na górze mam ok. Kilka lat już. Teraz na dole mi wylazła jakoś tak krzywo i coś tam jeszcze z nią nie tak. Dentysta mówił, że lepiej usunąć. Ale właściwie to nic się z nią narazie nie dzieje. Więc polecę na kontrolę w razie czego i będzie sobie siedzieć 🙂

Dziewczyny a macie może jakiś sprawdzony przewodnik co można a co nie można jeść w ciąży. Ja to bym tylko jadła chrzan i kiwi. Kiwi to w strasznych ilościach, mąż się śmieje ze pójdzie cały karton kupi. Patrzę że pisałyście coś, że pokrzywy nie można w dużych ilościach. Czy mam się czegoś wystrzegać?

reklama
To zależy chyba tez czy pracujesz w małej firmie czy dużej . U mnie np to duża korporacja gdzie kadry itd są w Warszawie, a ja pracuje w Krakowie wiec teoretycznie L4 trafia do kadr , a oni chyba od razu nie informuja przełożonych .
❤ też jestem z Krakowa, także jak przetrwamy te plamienia to zawsze raźniej wiedzieć, że ktoś też stąd :D

Do góry