Mymommy
Początkująca w BB
Ja tez zapomniałam ale przyrost bety sprawdza się co 48h czy rośnie Potem wizyta z usg i pomału jesteś w domu U mnie 6 lat różnicy będzie jak się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez zapomniałam ale przyrost bety sprawdza się co 48h czy rośnie Potem wizyta z usg i pomału jesteś w domu U mnie 6 lat różnicy będzie jak się
Ja mam 5 lat młodszego brata . Jak był malutki to wiadomo byłam starszą, dumną siostrą. Jak byliśmy już więksi to razem się bawiliśmy , potem czas jego końca podstawówki , mojego gimnazjum a potem liceum to wiadomo - było miedzy nami kłótni co nie miara , a i tematów razem nie mieliśmy . A teraz tej różnicy praktycznie nie widaćDla mnie to kosmos. A z czasem przepaść…nie wiem jak oni się dogadają
Może jeszcze będą ?Eh a ja się nie doczekałam dziś na wyniki .
Może jeszcze będą ?
Czekanie…najgorzejEh a ja się nie doczekałam dziś na wyniki .
no to faktycznie, nie jest ze mną źle. Twój przyrost bardziej zastanawiający. Życzę jutro powodzenia, daj znać co i jak po wynikach.Ja też przed pierwszą wizytą, idę w przyszłym tyg bo dr mi kazał przyjść jak najszybciej. Też czekam co się tam wydarzy...
Wynik ładny, nie masz się co martwić Ja za to mam powód do zmartwień bo mam dość wysoką betę i progesteron dużo wyższy bo 110ng/ml :O Jutro powtarzam badania, zobaczymy co pokażą...
Ja miałam owu z 3 pęcherzykami i progesteron mialam 113 bylam u dwóch różnych lekarzy, nikogo ten wynik nie dziwił, mój gin się śmiał, że że muszą być trojaczki a inna ginka i tak zapisała mi duphaston pomimo tak wysokiego wyniku w przypadku wystąpienia jakis plamień itd itp, także wynik naprawdę okCześć dziewczyny, chciałam się bardzo nieśmiało przywitać, jako już chyba jedna z ostatnich Test wykonany dzień przed spodziewaną miesiączką, już mocno dodatni. Wczoraj pierwsza beta 272, ale kosmiczny progesteron bo 110ng/ml Cykl miałam stymulowany i dojrzały dwa pęcherzyki, stąd może wysoki progesteron, a może ciąża mnoga... Ale mimo wszystko boję się że może być coś złego Jutro powtarzam te same badania i zobaczymy, wiem że progesteron ma dużą zmienność, ale mimo wszystko. Jestem po jednym poronieniu zatrzymanym równo rok temu, więc strach jest tym większy.
Ja tak mialam przy poprzedniej ciąży, ciągle tylko kiwi jadlam, nie wiem dlaczegoDziewczyny a macie może jakiś sprawdzony przewodnik co można a co nie można jeść w ciąży. Ja to bym tylko jadła chrzan i kiwi. Kiwi to w strasznych ilościach, mąż się śmieje ze pójdzie cały karton kupi. Patrzę że pisałyście coś, że pokrzywy nie można w dużych ilościach. Czy mam się czegoś wystrzegać?
U mnie faza na melonaDziewczyny a macie może jakiś sprawdzony przewodnik co można a co nie można jeść w ciąży. Ja to bym tylko jadła chrzan i kiwi. Kiwi to w strasznych ilościach, mąż się śmieje ze pójdzie cały karton kupi. Patrzę że pisałyście coś, że pokrzywy nie można w dużych ilościach. Czy mam się czegoś wystrzegać?