wezsietatatooo
Fanka BB :)
Tak, niewielkie na ogól wieczorem. U mnie 20-30 minut spaceru i jest ok. Jak dotąd udało mi się nie łyknąć żadnej tabletki.A dokuczają Wam bóle głowy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, niewielkie na ogól wieczorem. U mnie 20-30 minut spaceru i jest ok. Jak dotąd udało mi się nie łyknąć żadnej tabletki.A dokuczają Wam bóle głowy?
Trzymam kciuki również ja zaraz wchodzęTrzymam kciuki Ja mam wizytę zaraz po pracy 17.30.
U mnie podczas ciąży jedynie zrezygnowalam prawie w 100% z kawy, jak już piję, bo jest okazja to nie dopijam nigdy do końcaMi już kawa tak nie smakuje jak wcześniej. Prawie w ogóle jej juz nie pije, no może raz na jakiś czas
Mnie wczoraj bolała od samego rana, przeszło dopiero po popołudniowej drzemceA dokuczają Wam bóle głowy?
szkoda, ze juz obiad zjadłamPół żartem pół serio, na wszelakie problemy z zaparciami polecam moją dzisiejszą zachciankę ciążową, zupa ogórkowa i kakao z mlekiem w 20 minutowym odstępie czasu…. Końca nie widać
Mi też ślinka cieknie jak poczuje kawe, ale jak już mam wypić to mam mdłościU mnie podczas ciąży jedynie zrezygnowalam prawie w 100% z kawy, jak już piję, bo jest okazja to nie dopijam nigdy do końca
Ale zapach kawy nadal uwielbiam
Miałam tak tydzień temuJa ostatnio o 22 drwala jadłam, taka mnie ochota naszła
Czasami jak za krótko jestem na dworze.A dokuczają Wam bóle głowy?
Mi kawa dalej smakuje i pachnie i pije rano jedną i czasami drugą popołudniu (staram się tej drugiej unikać)Mi już kawa tak nie smakuje jak wcześniej. Prawie w ogóle jej juz nie pije, no może raz na jakiś czas