reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Wiecie co.. W weekend już kupiłam sobie piękną ciążową sukienkę na upały letnie 😍 promocja była, więc trzeba było skorzystać 150zł -> 50 zł to żal było nie brać 🤣
Szczerze to już nie mogę się doczekać brzuszka 🥰
Też tak macie?
Ja już bym ciuszki kupowała, a i tak myślę jechać na zakupy bo jakoś jeansy niewygodne się zrobiły 🤣 dasz link do sukienki?

Wiecie co.. W weekend już kupiłam sobie piękną ciążową sukienkę na upały letnie 😍 promocja była, więc trzeba było skorzystać 150zł -> 50 zł to żal było nie brać 🤣
Też tak macie?
Zdecydowanie liczę, że jedyne co kupię to 1 para spodni ciążowych:) jestem, nazwijmy to po imieniu, gruba więc nie spodziewam się pięknego brzuszka🤷‍♀️

Też tak macie?
Taaaak 😍😍😍😍 ja już bym chciala żeby ten brzuszek się pojawił 😍 Oj obcisłe sukieneczki, żeby tylko brzuszek było widać 🤣😎😍

A ja mam jakieś załamanie nerwowe , pół dnia dziś ryczę, bo choc kolor tych moich plamien uległ poprawie - są tak jaśniutko brazowe to nadal są , a jak już sobie zaaplikowalam tą luteinę i zobaczyłam dosłownie ledwo widoczna ,kropelkę krwi to już wszystko we mnie puściło . Czuje , że to takie niesprawiedliwe , że niektórzy tak bardzo nie chcą dzieci , a je maja , a ja bardzo chcę, a pewnie mi się to nie uda .

reklama
A ja mam jakieś załamanie nerwowe , pół dnia dziś ryczę, bo choc kolor tych moich plamien uległ poprawie - są tak jaśniutko brazowe to nadal są , a jak już sobie zaaplikowalam tą luteinę i zobaczyłam dosłownie ledwo widoczna ,kropelkę krwi to już wszystko we mnie puściło . Czuje , że to takie niesprawiedliwe , że niektórzy tak bardzo nie chcą dzieci , a je maja , a ja bardzo chcę, a pewnie mi się to nie uda .
A masz numer do ginekologa zeby zadzwonic i zapytać co ta kropelka krwi oznacza ?
Będzie dobrze ❤

Do góry