reklama
Lily2389
Fanka BB :)
Ja już bym ciuszki kupowała, a i tak myślę jechać na zakupy bo jakoś jeansy niewygodne się zrobiły dasz link do sukienki?Wiecie co.. W weekend już kupiłam sobie piękną ciążową sukienkę na upały letnie promocja była, więc trzeba było skorzystać 150zł -> 50 zł to żal było nie brać
Szczerze to już nie mogę się doczekać brzuszka
Też tak macie?
niunia2324
Ja już mam brzuszekWiecie co.. W weekend już kupiłam sobie piękną ciążową sukienkę na upały letnie promocja była, więc trzeba było skorzystać 150zł -> 50 zł to żal było nie brać
Też tak macie?
Pokaż sukienkę
Rachelita
Zdecydowanie liczę, że jedyne co kupię to 1 para spodni ciążowych jestem, nazwijmy to po imieniu, gruba więc nie spodziewam się pięknego brzuszkaWiecie co.. W weekend już kupiłam sobie piękną ciążową sukienkę na upały letnie promocja była, więc trzeba było skorzystać 150zł -> 50 zł to żal było nie brać
Też tak macie?
karolciaxd.x3
Taaaak ja już bym chciala żeby ten brzuszek się pojawił Oj obcisłe sukieneczki, żeby tylko brzuszek było widaćWiecie co.. W weekend już kupiłam sobie piękną ciążową sukienkę na upały letnie promocja była, więc trzeba było skorzystać 150zł -> 50 zł to żal było nie brać
Też tak macie?
karolciaxd.x3
Ja juz bym całą wyprawkę kupowała to będzie ekscytujący czas, ale konto będzie cierpiećJa już bym ciuszki kupowała, a i tak myślę jechać na zakupy bo jakoś jeansy niewygodne się zrobiły dasz link do sukienki?
wezsietatatooo
Dziewczyny
7+3 przewidywany termin porodu na 5.09. Fasolka mierzy 1.21 cm, a serduszko 167 uderzeń na minutę. Cos niesamowitego
7+3 przewidywany termin porodu na 5.09. Fasolka mierzy 1.21 cm, a serduszko 167 uderzeń na minutę. Cos niesamowitego
karolciaxd.x3
Super ❤❤❤ gratulacjeDziewczyny
Klaudeczka94
A ja mam jakieś załamanie nerwowe , pół dnia dziś ryczę, bo choc kolor tych moich plamien uległ poprawie - są tak jaśniutko brazowe to nadal są , a jak już sobie zaaplikowalam tą luteinę i zobaczyłam dosłownie ledwo widoczna ,kropelkę krwi to już wszystko we mnie puściło . Czuje , że to takie niesprawiedliwe , że niektórzy tak bardzo nie chcą dzieci , a je maja , a ja bardzo chcę, a pewnie mi się to nie uda .
reklama
karolciaxd.x3
A masz numer do ginekologa zeby zadzwonic i zapytać co ta kropelka krwi oznacza ?A ja mam jakieś załamanie nerwowe , pół dnia dziś ryczę, bo choc kolor tych moich plamien uległ poprawie - są tak jaśniutko brazowe to nadal są , a jak już sobie zaaplikowalam tą luteinę i zobaczyłam dosłownie ledwo widoczna ,kropelkę krwi to już wszystko we mnie puściło . Czuje , że to takie niesprawiedliwe , że niektórzy tak bardzo nie chcą dzieci , a je maja , a ja bardzo chcę, a pewnie mi się to nie uda .
Będzie dobrze ❤
Podziel się: