Ada_M
Zaciekawiona BB
Właśnie zjadłam maczka na obiad ale teraz żałuję bo rozbolał mnie brzuch.Ja ostatnio o 22 drwala jadłam, taka mnie ochota naszła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zjadłam maczka na obiad ale teraz żałuję bo rozbolał mnie brzuch.Ja ostatnio o 22 drwala jadłam, taka mnie ochota naszła
Trzymamy kciukiJa, właśnie jesteśmy w drodze po pracy do lekarza. Nie mam konkretnej godziny, przyjmuje od 15 30 więc nastawiam się na długie czekanie, u niego zawsze są obsuwy. Stresuje się jak cholera nie mogłam dziś przełknąć obiadu. Na ostatnim USG 2 tygodnie temu był sam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, w głowie krążą różne scenariusze. Dam znam jak będzie po
U mnie znaleźli jakiegoś polipa , ale w sumie lekarz mi powiedział , że to nic groźnego wiec nie wiem czy będziemy to nawet usuwać czy nie. U Ciebie na pewno będą to obserwować, wydaje mi się , że jak właśnie nie będzie zagrażać dzidziusiowi to usuną dopiero po porodzieMam dokładnie to samo. Dodatkowo wczoraj na usg znaleźli torbiel na jajniku. Boję się żeby tylko nie zagrażało to dziecku.
Trzymam kciuki Ja mam wizytę zaraz po pracy 17.30.Ja, właśnie jesteśmy w drodze po pracy do lekarza. Nie mam konkretnej godziny, przyjmuje od 15 30 więc nastawiam się na długie czekanie, u niego zawsze są obsuwy. Stresuje się jak cholera nie mogłam dziś przełknąć obiadu. Na ostatnim USG 2 tygodnie temu był sam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy, w głowie krążą różne scenariusze. Dam znam jak będzie po
Mnie się marzą fryteczki i nugetsy. Właśnie myślę o takich w domowym wydaniu, ale nie wiem czy finalnie przejdzie mi to przez gardło. Wczoraj rozpisywałam się o swoim kosmicznym apetycie, a dziś rano na spacerze z psem (na czczo) dostałam takich mdłości, że wracałam do domu z woreczkiem w dłoni. Nie dość, że mdłości to jeszcze odruch wymiotnyHej ja od kilku dni mam ochotę na frytki ale zaczęło mnie dzisiaj mdlić i do tej pory czuję śniadanie więc chyba jakbym się skusiła na coś ciężkostrawnego to później bym tego żałowała myślę czy zgrzeszyć
W poprzedniej ciązy to była moja zmoraA dokuczają Wam bóle głowy?