reklama
Klaudeczka94
Fanka BB :)
Tak , idę dzisiaj na 14.45. Zobaczymy co mi powie , ale nie liczę na jakieś mega dobre wieści .Hej ja już w labo. Powiedz czy zapisałaś się na dodatkową wizytę? Bądź dobrych myśli, ja trzymam kciuki
Ankosik
Trzymam kciuki za wizytęTak , idę dzisiaj na 14.45. Zobaczymy co mi powie , ale nie liczę na jakieś mega dobre wieści .
mags146
Zaangażowana w BB
Hmm objawy ciąży moze nie muszą być non stop, może wrócą?Cześć dziewczyny jak u Was dzisiaj humorki ? Która ma dzisiaj wizytę ?
Ja powoli oswajam się z myślą, że wrzesień to chyba nie bedzie mój termin , niby plamienia całkowicie ustały , ale oprócz tego ustały też wszelkie objawy , ból piersi , nudności , poranne mdłości , wszystko jak ręką odjął . Do tego to leżenie w domu nie przyprawia mnie o dobre myśli .
Ja mam tylko powiększone piersi, czasem mdłości no i koło 20 mam ochot iść spać, ale nie śpię dłużej niż zwykle. No i te bole w macicy, czytalam że przez to że się rozrasta. Także każdy ma inne objawy i może u ciebie też wrócą?
-misia
Zaangażowana w BB
Mnie dziś od rana mdli Jak jechałam do pracy ktoś w tramwaju miał kanapki z kiełbasą tak to czułam, że myślałam żeby wyjść wcześniej i się przejść Piersi mam wrażenie, że jakieś spuchnięte i czuje je jak chodzę (jakaś nowość dla mnie bo zazwyczaj ledwo było widać że coś tam mam). U mnie dziennie jest różnie, raz coś bardziej czuje, raz prawie wcale
mags146
Zaangażowana w BB
Ja też mam to samo z piersiami, mam normalnie duże bo DD, ale teraz to normalnie falują jak idę, takie małe skoki hop hopMnie dziś od rana mdli Jak jechałam do pracy ktoś w tramwaju miał kanapki z kiełbasą tak to czułam, że myślałam żeby wyjść wcześniej i się przejść Piersi mam wrażenie, że jakieś spuchnięte i czuje je jak chodzę (jakaś nowość dla mnie bo zazwyczaj ledwo było widać że coś tam mam). U mnie dziennie jest różnie, raz coś bardziej czuje, raz prawie wcale
Patrycja899
Ja dziś odbyłam rozmowę z dyrektorką i poszło lepiej niż jak o tym rozmyślałam pół nocy. Wiez że to 3 podejście, więc narazie zdalna to 26-ego, a po wizycie będziemy wiedzieć na czym stoimy. Teraz tylko leżenie i oczekiwanie na wizytę.
Co do całego polskiego ładu to też zrezygnowałam, bo nie chcę nic od nich, a tym bardziej później oddawać kilka tysięcy, bo nie osiągnę tych pułapów
Co do całego polskiego ładu to też zrezygnowałam, bo nie chcę nic od nich, a tym bardziej później oddawać kilka tysięcy, bo nie osiągnę tych pułapów
Nadziejaumieraostatnia4
Dziewczyny u was też taki problem z neoparinem 0.4 nigdzie nie ma w aptekach tragedia jakaś
reklama
staraczka_22
Dziewczyny swoją pierwszą wizytę miałam w 6+3 według daty ostatniej miesiączki, kiedy powinna być druga? Gin zapisała mnie dopiero za trzy tygodnie, myślałam, że za dwa tygodnie będzie kolejna
Podziel się: