reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny 😊 jak u Was dzisiaj humorki ? Która ma dzisiaj wizytę ?
Ja powoli oswajam się z myślą, że wrzesień to chyba nie bedzie mój termin , niby plamienia całkowicie ustały , ale oprócz tego ustały też wszelkie objawy , ból piersi , nudności , poranne mdłości , wszystko jak ręką odjął . Do tego to leżenie w domu nie przyprawia mnie o dobre myśli .
Hmm objawy ciąży moze nie muszą być non stop, może wrócą?
Ja mam tylko powiększone piersi, czasem mdłości no i koło 20 mam ochot iść spać, ale nie śpię dłużej niż zwykle. No i te bole w macicy, czytalam że przez to że się rozrasta. Także każdy ma inne objawy i może u ciebie też wrócą?

Mnie dziś od rana mdli 🤢 Jak jechałam do pracy ktoś w tramwaju miał kanapki z kiełbasą 🙈 tak to czułam, że myślałam żeby wyjść wcześniej i się przejść 😵‍💫😂 Piersi mam wrażenie, że jakieś spuchnięte i czuje je jak chodzę (jakaś nowość dla mnie 😉 bo zazwyczaj ledwo było widać że coś tam mam). U mnie dziennie jest różnie, raz coś bardziej czuje, raz prawie wcale 🤷🏼‍♀️

Mnie dziś od rana mdli 🤢 Jak jechałam do pracy ktoś w tramwaju miał kanapki z kiełbasą 🙈 tak to czułam, że myślałam żeby wyjść wcześniej i się przejść 😵‍💫😂 Piersi mam wrażenie, że jakieś spuchnięte i czuje je jak chodzę (jakaś nowość dla mnie 😉 bo zazwyczaj ledwo było widać że coś tam mam). U mnie dziennie jest różnie, raz coś bardziej czuje, raz prawie wcale 🤷🏼‍♀️
Ja też mam to samo z piersiami, mam normalnie duże bo DD, ale teraz to normalnie falują jak idę, takie małe skoki hop hop 🤣

Ja dziś odbyłam rozmowę z dyrektorką i poszło lepiej niż jak o tym rozmyślałam pół nocy. Wiez że to 3 podejście, więc narazie zdalna to 26-ego, a po wizycie będziemy wiedzieć na czym stoimy. Teraz tylko leżenie i oczekiwanie na wizytę.
Co do całego polskiego ładu to też zrezygnowałam, bo nie chcę nic od nich, a tym bardziej później oddawać kilka tysięcy, bo nie osiągnę tych pułapów

reklama
Dziewczyny swoją pierwszą wizytę miałam w 6+3 według daty ostatniej miesiączki, kiedy powinna być druga? Gin zapisała mnie dopiero za trzy tygodnie, myślałam, że za dwa tygodnie będzie kolejna:)

Do góry