reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Wczoraj wieczorem zaliczyłam pierwsze wymioty i całą noc bardzo dziwnie bolały mnie pachwiny, za to całkowicie zniknął ból piersi i wrażliwość sutków :) wcześniej pisałam, którejś dziewczynie, że to nie jest powód do zmartwień, ale teraz mi głowa zaczyna pracować :(

reklama
Wczoraj wieczorem zaliczyłam pierwsze wymioty i całą noc bardzo dziwnie bolały mnie pachwiny, za to całkowicie zniknął ból piersi i wrażliwość sutków :) wcześniej pisałam, którejś dziewczynie, że to nie jest powód do zmartwień, ale teraz mi głowa zaczyna pracować :(
Nie martw się na zapas , w pierwszej ciazy miałam ból piersi praktycznie od pozytywnego testu , później wymioty , zapachy itd a jak się okazało ,ze poroniłam to piersi faktycznie mnie mniej bolały..ale inne dolegliwości dalej miałam.. w tej ciazy za to praktycznie nie mam póki co wcale objawow . Głowa do gory , objawy o niczym nie świadczą 😘

Mnie tez coś zaczyna rozkładać , już herbata z imbirem i cytryna , czosnek… 😭katar narazie tylko odrobinkę.. mam nadzieje , ze rano będzie lepiej a nie gorzej jeszcze 😔
Kurde no za szybko to mi nie przechodzi. Wieczorem jest lepiej a od rana znowu takie mocne pieczenie w gardle i zatkany nos.

Kurde no za szybko to mi nie przechodzi. Wieczorem jest lepiej a od rana znowu takie mocne pieczenie w gardle i zatkany nos.
Ja chyba zasnęłam dopiero o 2 w nocy.. przebudzilam się o 5 z ogromnym bólem gardła i zasnęłam jakoś do 7 i trochę zaś lepiej ale za to katar mam większy :/ ! Już się zaczynam trochę denerwować. Wypiłam cytrynę , herbatę z imbirem miodem i leżę :(

Hej dziewczyny 😊 ja już po dzisiejszej becie , teraz oczekiwanie na wyniki jutro do 11 😊
Rano zobaczyłam na wkładce lekko brązowy śluz i już schizuje , zastanawiam się czy pisać z tym do gin czy chwile poczekać…🤔

a probowalas leczyc sie paracetamolem? Jest bezpieczny dla kobiet w ciazy :) troche powinien przyniesc ulge :) i ten spray podobno dziala https://www.e-medest.pl/*spam*-katar-spray-do-nosa-dla-kobiet-w-ciazy-20-ml.html :)

Ja chyba zasnęłam dopiero o 2 w nocy.. przebudzilam się o 5 z ogromnym bólem gardła i zasnęłam jakoś do 7 i trochę zaś lepiej ale za to katar mam większy :/ ! Już się zaczynam trochę denerwować. Wypiłam cytrynę , herbatę z imbirem miodem i leżę :(
No też się właśnie denerwuje bo dzisiaj mam wizytę u gin.

reklama
Hej dziewczyny 😊 ja już po dzisiejszej becie , teraz oczekiwanie na wyniki jutro do 11 😊
Rano zobaczyłam na wkładce lekko brązowy śluz i już schizuje , zastanawiam się czy pisać z tym do gin czy chwile poczekać…🤔
Moja polozna powiedziala mi, ze powinno sie o wszystkim informowac, nawet kropelce krwi. To zdecydowanie oszczedza Nam stresu ;) jesli okaze sie, ze to nic takiego to przynajmniej nie bedziesz sie zamartwiac :)

Do góry