reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Jak fajnie pisać o naszych odczuciach i objawach ... Bo na staraczkach strach było pisać takie rzeczy bo zaraz ktoś naskakiwal że po co się nakręcacie itp itd.

Wiesz, co innego jak ktoś jest w ciąży (jak my tutaj) i opowiada o swoich objawach itp a co innego jak nie wiadomo jeszcze do końca czy jest się w ciąży i rzeczywiście wtedy jest to mega nakręcanie się 😏

reklama
Bo na staraczkach raczej o objawach ciążowych( czyli po pozytywnym teście) nie powinno się pisać ☺️ A objawy przed ciążą to mogą być równie dobrze objawy po prostu na @.
Ja jakiś czas temu byłam na staraczkach i bardzo miło wspominam tam czas no i przede wszystkim otrzymałam od dziewczyn ogrom wiedzy oraz wsparcie po swojej stracie. To co wiedziałam rok temu a co wiem teraz to jest bez porównania 🙈

A tutaj wszystko co związane z naszymi ciążami jest mile widziane! po to jest te forum „wrześniowe mamy” żeby się wspierać, wymieniać doświadczeniami i wiedzą oraz służyć pomocą czy po prostu ciepłym słowem ☺️ Mam nadzieję, że miła atmosfera z nami zostanie do końca ❤️🔥
W pełni się z Tobą zgadzam :)

Dziewczyny, ja sobie własnie teraz zrobiłam test (w zasadzie 2 róznej firmy) i niestety kreska T jaśniejsniejsza niż C :(
Chociaż objawy są, to chyba nie wróży dobrze...

Dziewczyny, ja sobie własnie teraz zrobiłam test (w zasadzie 2 róznej firmy) i niestety kreska T jaśniejsniejsza niż C :(
Chociaż objawy są, to chyba nie wró
A sprawdzałaś betę
Nie...akurat powiedziałam sobie, że tym razem nie będę sprawdzać.
Ale kreska T powinna być ciemniejsza.
a ile jesteś po terminie @?
Moje wcześniejsze testy już miały wcześniej kreskę T ciemniejszą. Dziś zrobiłam tak po prostu i o 🤷‍♀️
W zdjeciu 2 wcześniejsze i 2 dzisiejsze.

Załączniki

• IMG_20220110_194430.jpg
    IMG_20220110_194430.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 131

Moje wcześniejsze testy już miały wcześniej kreskę T ciemniejszą. Dziś zrobiłam tak po prostu i o 🤷‍♀️
hmm ja ci radzę na cito przyrost bety sprawdzić i progesteron. Będziesz spokojniejsza. Może to wina testów 🤔

a były one testowane o tej samej porze z porannego moczu i ile dni jestes po spodziewanej miesięcznej?

reklama
Do góry