reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

Ja przez złe samopoczucie i to że lekarz kazał mi dużo odpoczywać to już jestem na zwolnieniu I może każdy mówić że za wcześnie poszłam ale mam pracę fizyczną, strasznie mnie mdli i więcej śpię niż cokolwiek i nie dała bym sobie rady w pracy 🤷‍♀️

reklama
U mnie wie jedna best przyjaciółka oraz najlepszy kolega i koleżanka z pracy, bo wiedzieli o moich wcześniejszych przeżyciach i tak jakoś wszystko sobie mówimy😏. Zarówno rodzicom czy reszcie przyjaciołom/znajomym powiem po USG jak będzie wszystko ok 😌

Ja się cały czas zastanawiam, jak mam się zachować bo chcę być fair i wiem, ze moze być ciężko znaleźć kogoś na moje miejsce z dnia na dzień, jednakże praca 12h w tym ostrych swiatlach mnie męczyła już wcześniej. Mam jeszcze 6 dni zaległego urlopu i tak się zastanawiam, czy go nie wykorzystać ale muszę najpierw szukać zastępstwa.

Dzień dobry
Witam się bardzo nieśmiało. Bo nadal nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłam. Za mną dwa lata starań i jedna ciąża biochemiczna w sierpniu rok temu. Jakiś czas pisałam na staraczkach, ale za bardzo się chyba wkręcałam w historie z forum i zrezygnowałam.
Boję się cieszyć a jednocześnie serce chce wyskoczyć. Robiłam test dzień przed spodziewaną miesiączką 31.12, o czułości 10 i był negatywny. Ale że okresu dalej brak, temperatura wysoka a szyjka też daleko i wysoko postanowiłam zrobić przed chwilą drugi- już o czułości 20 i są dwie kreski. Druga jest bledsza i dlatego strach tym większy...
Image.jpeg

Dzień dobry
Witam się bardzo nieśmiało. Bo nadal nie mogę uwierzyć w to co zobaczyłam. Za mną dwa lata starań i jedna ciąża biochemiczna w sierpniu rok temu. Jakiś czas pisałam na staraczkach, ale za bardzo się chyba wkręcałam w historie z forum i zrezygnowałam.
Boję się cieszyć a jednocześnie serce chce wyskoczyć. Robiłam test dzień przed spodziewaną miesiączką 31.12, o czułości 10 i był negatywny. Ale że okresu dalej brak, temperatura wysoka a szyjka też daleko i wysoko postanowiłam zrobić przed chwilą drugi- już o czułości 20 i są dwie kreski. Druga jest bledsza i dlatego strach tym większy... Zobacz załącznik 1353713
Mi pink o czulosci 10 pokazywał bladą kreske gdzie beta wynosiła raz 90, potem 245 i się wkurzyłem zrobiłam test babyboom chyba o czułości 25 o kreską jak się patrzy więc chyba im trochę nie ufam, wydaje mi się że za słabe te kreski pokazują

Ja na tym o czułości 10 nie miałam kompletnie żadnej kreski, żadnych cieni, nic. A to było 4 dni temu. Może do zapłodnienia doszło po prostu później. W każdym razie podchodzę ostrożnie, ale i tak jestem w szoku że w końcu w ogóle zobaczyłam tę drugą kreskę. Już byłam pewna że jesteśmy spisani na straty. [emoji52]
Ostatnią miesiączkę miałam 4.12 więc wstępny termin to 11.09 by był. Ktoś ma też taki? Czy się forum jeszcze będzie zapełniać [emoji4]

reklama
Ja na tym o czułości 10 nie miałam kompletnie żadnej kreski, żadnych cieni, nic. A to było 4 dni temu. Może do zapłodnienia doszło po prostu później. W każdym razie podchodzę ostrożnie, ale i tak jestem w szoku że w końcu w ogóle zobaczyłam tę drugą kreskę. Już byłam pewna że jesteśmy spisani na straty. [emoji52]
Ostatnią miesiączkę miałam 4.12 więc wstępny termin to 11.09 by był. Ktoś ma też taki? Czy się forum jeszcze będzie zapełniać [emoji4]
Hej gratuluję 🥰 to mamy podobnie ☺️ ja ostatnią miesiączkę miałam 6.12 a termin na 12.09 mi wychodzi . Ja swoją ciąże wykrylam bardzo szybko bo 24 dc i to był 29.12 , robiłam testy pepino i były cienie . Póki co też się bardzo obawiam. To moja trzecia ciąża może wkoncu będzie udana 🙄🙏

Do góry