reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Mam taką mutację właśnie :( Biorę heparynę. Lekarka i tak powiedziała, że to gwarancji nie daje.

Ehhh..... Na pocieszenie powiem, że moja koleżanka tak miała właśnie, raz to w ogóle była pewna że poroniła bo z niej coś dosłownie wypadło dziwnego 😱 i wszystko skończyło się dobrze, szczęśliwie urodziła, czego Tobie również życzę 😘 będzie dobrze!

reklama
Ja w ogóle mam dziś jakieś mocne mdłości ehh do tego cukier rano 99 🙈 muszę zacząć sprawdzać po jedzeniu ale jakoś zawsze zapominam 😜 chciałam się już do diabetologa zapisać w tym głupim Medicover ale oczywiście brak jakichkolwiek miejsc😡

Męża syna i psa wysłałam właśnie na dwór, mam chwilę relaksu, ciszy i spokoju 😂

Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem dostałam silnego krwotoku... Całą noc mnie zalewało, 3 razy zmieniałam gacie. Od razu szybko do lekarza - serce bije.
Znowu mam powtórkę z rozrywki. W poprzedniej straconej ciąży również krwotoki z nieznanej przyczyny.
Boję się, że kolejny raz przeżyje to samo :(
Lekarka zapisała duphaston 3x1 oraz kontynuacje zastrzyków z heparyny. Masakra :(
Bądź dobrej myśli. Trzymamy kciuki!

Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem dostałam silnego krwotoku... Całą noc mnie zalewało, 3 razy zmieniałam gacie. Od razu szybko do lekarza - serce bije.
Znowu mam powtórkę z rozrywki. W poprzedniej straconej ciąży również krwotoki z nieznanej przyczyny.
Boję się, że kolejny raz przeżyje to samo :(
Lekarka zapisała duphaston 3x1 oraz kontynuacje zastrzyków z heparyny. Masakra :(
Ja też trzymam kciuki żeby bylo wszystko dobrze!!

No ja z chęcią bym poszła i się zrelaksowala 😍😊

Coś niski ten progesteron, ja bym zadzwoniła do gina😊

Ja bym zadzwoniła i umówiła się na wizytę lub konsultację, ale to ja. Lekarz powie ci co i jak i będziesz spokojniejsza. Ja przy progu 20,8 poszłam na wizytę.

No i trzymam mocno za wyniki! Mam nadzieję, że szybko będą. Daj koniecznie znać.
Dzwoniłam ale dzisiaj chyba wolne mają, muszę przeczekać weekend ale za to mam wyniki bety, kolejny progesteron będzie w poniedziałek. Podsumowując betę:
4.01 - 6842mlU/ml (5+3)
7.01 - 19862 mlU/ml (5+6)
Już nie będę sprawdzać do wizyty 13.01. Teraz tylko ten progesteron norma niby od 11 jest w 1 trymestrze ale to nie problem żeby się obsunął o kilka punktów i by było dopiero 😞😞
Ktoś z Was jeszcze robił badania krwi czy czekacie do wizyty?

Dzwoniłam ale dzisiaj chyba wolne mają, muszę przeczekać weekend ale za to mam wyniki bety, kolejny progesteron będzie w poniedziałek. Podsumowując betę:
4.01 - 6842mlU/ml (5+3)
7.01 - 19862 mlU/ml (5+6)
Już nie będę sprawdzać do wizyty 13.01. Teraz tylko ten progesteron norma niby od 11 jest w 1 trymestrze ale to nie problem żeby się obsunął o kilka punktów i by było dopiero 😞😞
Ktoś z Was jeszcze robił badania krwi czy czekacie do wizyty?
Hej,
U mnie 5+4 i robiłam betę i progesteron dziś. Czekam na wyniki. Przy pierwszej becie ok 80 mlU zbadałam progesteron i był 23. Jak odbiorę wyniki to dam znać.

reklama
Do góry