reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Dziewczyny! Jak tam Wasze sny? U mnie królują same koszmary ale podobno to w ciąży normale🤷‍♀️🙈
Te o poronieniu mi się śnią co drugi dzień. Boję się nawet iść na wizytę... chociaż nic nie wskazuje na to żeby to była prawda🤦‍♀️
Mi też ciągle koszmary :( przedwczoraj że jakaś polecana babeczka miała super hiper usg, który działał jak mikroskop i oglądałyśmy zlepek komórek w mojej macicy 😂 i stwierdziła że to 8tc i trzeba usunąć bo nie ma serca i odrazu mnie uśpiła a ja nie zdążyłam powiedzieć że to dopiero 4tc. A dziś mi się śniło że krwawiłam jak na okres i się obudziłam :( Ale mózg płata figle... Nie dość że w dzień człowiek się stresuję, to i w nocy nie może odpocząć...

reklama
Mi też ciągle koszmary :( przedwczoraj że jakaś polecana babeczka miała super hiper usg, który działał jak mikroskop i oglądałyśmy zlepek komórek w mojej macicy 😂 i stwierdziła że to 8tc i trzeba usunąć bo nie ma serca i odrazu mnie uśpiła a ja nie zdążyłam powiedzieć że to dopiero 4tc. A dziś mi się śniło że krwawiłam jak na okres i się obudziłam :( Ale mózg płata figle... Nie dość że w dzień człowiek się stresuję, to i w nocy nie może odpocząć...
O matko!

Dziewczyny macie koty? Ja mam dwa. Ostatnio ktoś mi opowiadał, że ktoś mu oddał kota bo jego zo a zaszła w ciążę i musieli oddać. O co chodzi?

reklama
Dziewczyny macie koty? Ja mam dwa. Ostatnio ktoś mi opowiadał, że ktoś mu oddał kota bo jego zo a zaszła w ciążę i musieli oddać. O co chodzi?
No to zależy jakiego mieli kota. Te wychodzące faktycznie mogą przenosić toksoplazmozę, bo polują i zjadają surowe mięso. Takie domowe kociaki nie są zagrożeniem. Ja mam jednego sierściucha i na pewno się z nim nie rozstanę, ale dla świętego spokoju zrzuciłam na męża obowiązek sprzątania kuwety 😝.

Do góry