holenderka92
Fanka BB :)
Nie musialam nic robicSpróbujcie teraz dołączyć ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie musialam nic robicSpróbujcie teraz dołączyć ❤
Spróbujcie teraz dołączyć ❤
Ja przerwałam robienie hybryd nie wiem jak to wypływa, ale tak czułem, ze muszę to przerwać. Kupiłam prawie "naturalną" odżywkę do paznokci.. Nie ukrywam, że po paru miesiącach robienia hybryd u kosmetyczki moje paznokcie nie wygladają dobrze.Dziewczynki, a mam takie pytanie - chodzicie normalnie do kosmetyczki ja hybrydy?
Zmieniłam na otwartą, jak każda dołączy to ją zamknęNie musialam nic robic
A czy tej aktualnej nie można już zamknąć?Zmieniłam na otwartą, jak każda dołączy to ją zamknę
Ja mam dalej tak :-)Chyba tylko tyle, ogólnie to ja próbowałam sama dołączyć do innej grupy i też mam błąd i pisze ze wykorzystałam limit bycia w grupach a jestem w tylko dwóch, może więcej jak dwie się nie da dlatego problem
Aktualnie przebywamy na forum a nie na grupie, forum jest publiczneA czy tej aktualnej nie można już zamknąć?
Pokazuje że nie możesz być w więcej niż w tych grupach co jesteś, w ilu jesteś grupach na forum?Ja mam dalej tak :-)