reklama
Miętusek
Moderator
Aaa, to ma sensAktualnie przebywamy na forum a nie na grupie, forum jest publiczne
kaaarii
Fanka BB :)
Ani jednej :-) to mój pierwszy dzień na tym forum.Pokazuje że nie możesz być w więcej niż w tych grupach co jesteś, w ilu jesteś grupach na forum?
Peauela
Moderator
Ale to nie zadziała bo i tak nie jesteście członkami masakra jakaś wydaje mi się że problem jest taki że nie wolno być w więcej niż 2 grupach i dlatego wyskakuje ten problem
Ja jestem tylko w jednej a też nie mogę dołączyć
Lily2389
To ja nie wiem co to za problem jestAni jednej :-) to mój pierwszy dzień na tym forum.
Peauela
Moderator
No to musimy zrobić listę i dać administratorce bo innego sensu nie widzę
To działaj najlepiej wpisz wszystkie dziewczyny z pierwszej strony a resztę najwyżej drugim rzutem
A administracja ma w ogole zamiar to naprawić? Bo z tego co wiem każda grupa ma z tym problem. Mozesz zapytać przy okazji
Estuś
Moderator
Tez tak myśle , bo same chyba nie damy rady tego ogarnąćNo to musimy zrobić listę i dać administratorce bo innego sensu nie widzę
Lily2389
Pytałam się i podobno naprawią ale coś im z tym schodziTo działaj najlepiej wpisz wszystkie dziewczyny z pierwszej strony a resztę najwyżej drugim rzutem
A administracja ma w ogole zamiar to naprawić? Bo z tego co wiem każda grupa ma z tym problem. Mozesz zapytać przy okazji
reklama
rikipatyki
Dopisz mnie proszę na 10
Podziel się: