Cześć dziewczyny Można dołączyć? Według om i kalkulatorów internetowych termin wychodzi na 30.09 ale miałam już dwie cesarki więc trzecia będzie planowana pewnie koło połowy września :-) Ciąża jeszcze bardzo wczesna ale beta w porządku więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
reklama
witaj!Cześć dziewczyny Można dołączyć? Według om i kalkulatorów internetowych termin wychodzi na 30.09 ale miałam już dwie cesarki więc trzecia będzie planowana pewnie koło połowy września :-) Ciąża jeszcze bardzo wczesna ale beta w porządku więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Lily2389
Fanka BB :)
Dziewczyny pomału możemy przechodzić na prywatne ❤
madzialena14
Zaciekawiona BB
Ja ściągnęłam ciąża+ , nie wiem czy ogólnie jest coś co dziewczyny bardziej polecająMacie dziewczyny apki na telefon ,te ciążowe? Z kalkulatorem tyg itd?
Polecicie coś?
kaaarii
A jak dołączyć? Będziesz nas zapraszać? Sorki, ale pierwszy raz jestem tutaj na forum i nie wiem jak to działaDziewczyny pomału możemy przechodzić na prywatne ❤
la_mariquita
Moderator
Ja mam takie i wszystkie polecamMacie dziewczyny apki na telefon ,te ciążowe? Z kalkulatorem tyg itd?
Polecicie coś?
Załączniki
Nelka85
O to samo chciałam zapytaćA jak dołączyć? Będziesz nas zapraszać? Sorki, ale pierwszy raz jestem tutaj na forum i nie wiem jak to działa
reklama
la_mariquita
Moderator
No właśnie, jak się tam dopisać? Ciemna w to jestemDziewczyny pomału możemy przechodzić na prywatne ❤
Jakby któraś chciała jednak na fb, to założyłam tajną grupę, mogę was dodawać, tylko musicie mi w prywatnej wiadomości przesłać link do swojego fejsa
Podziel się: