reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Są krechy ❤ ale ja też tak robiłam teraz. Nawet po pierwszej becie tak sobie sprawdzalam, że ciemnieje ❤ teraz odpuściłam , ale zrobię sobie za jakieś kilka dni żeby mieć tłuste krechy na pamiątkę do albumu 😂
Też zrobiłam sobie test na pamiątkę i była piękna krecha, po dwóch tygodniach wyblakła :p Więc nie wiem czy warto. A chciałam mieć na jakąs sesyjkę ciążową.
Dziewczyny pracujące, do kiedy macie zamiar pracować?
Ja od wczoraj jestem na l4. Pracuje w szkole jako nauczyciel. Uczę w 1-3, wf w 4-8 i w klasie 8 edb. Lekarz od razu na zwolnienie zasugerował no i covid.
U mnie teraz 8 tydzień. Na razie pracuję, nie wiem jeszcze jak długo. Póki co czuję się dobrze, ale wiosną już na pewno pójdę na L4. Mam styczność z około 80 osobami na dzień w pracy, czasami już nie mam na nich cierpliwości.
Grup na FB to fajny pomysł szczególnie kiedy jest tajna - wtedy publikacja zdjęć nie jest problemem a i nie wiem czy na tym etapie chciałabym żeby wszyscy wiedzieli do jakiej grupy należę.
Z dziewczynami z 2014 mamy grupę do dziś i do dziś jest aktywna 🙃
Dokładnie, musiałaby być tajna:)
To musiał wpisać na ryczałt, dobre i tyle bo chodze prywatnie więc i tak ze zapłaciłam mniej 🙂
Co do grupy na Fb to jest grupa zamknięta wrzesniowe mamy 2022 jak ktoras by chciała 🙂
Kojarzycie czy po dołączeniu do takiej grupy znajomi to widzą?
Nie chciałabym się jeszcze przed wszystkimi ujawniać.

Też zrobiłam sobie test na pamiątkę i była piękna krecha, po dwóch tygodniach wyblakła :p Więc nie wiem czy warto. A chciałam mieć na jakąs sesyjkę ciążową.

U mnie teraz 8 tydzień. Na razie pracuję, nie wiem jeszcze jak długo. Póki co czuję się dobrze, ale wiosną już na pewno pójdę na L4. Mam styczność z około 80 osobami na dzień w pracy, czasami już nie mam na nich cierpliwości.

Tajnej na bank nie widzą i chyba ciężka ją znaleźć, a prywatnej chyba też nie, ale już pojawia się w wyszukiwarce jeśli się wpisze jakieś słowa, które ma w nazwie. Tyle, ze nie widać kto jest w grupie co pisze bez dołączenia. Jeśli się mylę poprawcie mnie.

Ja wolę zdecydowanie wątek prywatny tutaj, nie chce się dzielić swoimi prywatnymi danymi z FB.

My powiedzieliśmy rodzicom 😁 wczoraj męża, dzisiaj moim. Mega się ucieszyli, były łzy szczęścia i oczywiście podejrzewali że coś jest na rzeczy 😄
(Dziś u mnie 8+3)
Ehh mdli mnie strasznie i pól dnia przespałam 🙈

reklama

Jeśli jest tajna albo prywatna to nie, dopiero po dołączeniu widzą 🙂
Też założyłam, ale dobra tam, niech będzie twoja 😆 Jak się do niej zgłosić?
A ja nie mam, ja po prostu dołączyłam do tych co już są 😃

Do góry