reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
A kiedy planujecie powiedzieć najbliższym i w pracy?
Rodzicom w ten weekend, część znajomych już wie, część się dowie na przełomie lutego i marca:) w pracy wie kierowniczka, a reszta zespołu zna oficjalną wersję czyli mam problemy z kręgosłupem (jestem na zwolnieniu od początku stycznia)

Rodzicom w ten weekend, część znajomych już wie, część się dowie na przełomie lutego i marca:) w pracy wie kierowniczka, a reszta zespołu zna oficjalną wersję czyli mam problemy z kręgosłupem (jestem na zwolnieniu od początku stycznia)
Planujecie jakąś niespodziankę dla nich zorganizować np. małe buciki lub body? czy po prostu powiedzieć? 🙂

Teściowie już wiedzą, bo ciągłe wymówki, że się z teściem wiśniówki nie napiję już przestały działać 🤣 więc moja mama automatycznie też. W pracy dyrektorka, bo musiałam dobry argument, by dostać pracę zdalną. Stwierdziła, że to lepsze info, niż jakbym miała się zwolnić 😁😁

O super pomysl! Duzo na insta jest tego i uważam, ze to swietna pamiatka :)
U nas rodzice i rodzeństwo wiedzą i mimo , że na początku trochę żałowałam , że nie poczekaliśmy to teraz jestem zadowolona , mam od nich mega dużo wsparcia , dzwonią , piszą itd . Dzisiaj też wyszło w jakieś rozmowie , że powiedzieli bratankowi mojego męża ,który ma 5 że ciocia i wujek będą mieli niedługo dzidziusia a on wyskoczył z tekstem : „ serio ? O Jezu, znowu będzie głośno i nie będzie spokoju bo będzie beczał” 😂😂

Dziewczyny, czy Wy jesteście dobrze nawodnione? Pijecie 2 litry czystej wody dziennie? Ból głowy może być oznaką odwodnienia.
To prawda , u mnie koleżanka ( niebędąca w ciąży) miała takie ogromne bóle głowy , ze spodziewała się jakiegoś guza mózgu , bo na oczy nie mogła patrzeć . Lekarz kazał jej z ręka na sercu pic 2 litry wody dziennie i wrócić za 2 tygodnie . Ból minął jak ręka odjął

Dziewczyny a czy miewacie gazy? 😯 bo ja takie straszne 😂 zwalam winę na psa , że to on 😂
Ja miałam więcej przed ciążą 🤣 teraz jakoś tak delikatnie haha
W pracy powiedziałam już na początku 7 tyg. Tylko dlatego, bo czasami muszę coś cięższego podnieść, więc chciałam żeby już wiedzieli.
Rodzice powiadomieni podczas życzeń sylwestrowych :)
Najbliżsi znajomi już wiedzą od około tygodnia :)
Nie potrafię tego utrzymać w tajemnicy, nie potrafię ukryć emocji 😅

reklama
Do góry