reklama
karolciaxd.x3
Fanka BB :)
Jej ekstraZgłaszam się po wizycie
Om 8+4 termin na 26.08
USG 7+4 termin na 2.09
Na prenatalnych najdokładniej określimy termin, póki co ciąża młodsza o tydzień, więc wychodzi wrzesień
Mamy 1,3 cm
Miętusek
Moderator
Gratulacje ale my dzisiaj mamy dobry dzieńZgłaszam się po wizycie
Om 8+4 termin na 26.08
USG 7+4 termin na 2.09
Na prenatalnych najdokładniej określimy termin, póki co ciąża młodsza o tydzień, więc wychodzi wrzesień
Mamy 1,3 cm
Nadziejaumieraostatnia4
Dokładnie oby następny tydz też był dobry po naszych wizytach i już tak do końcaGratulacje ale my dzisiaj mamy dobry dzień
Ostatnia edycja:
niunia2324
O rany! Jestem zakochana sukienka to pal sześć, ale jaką Ty masz figurę boskąDzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzik
Linka nie mam, kupowałam stacjonarnie w Bershka.
W załączniku specjalnie wyciagnelam ją z kosza na pranie, żeby Wam pokazać. Poświęcenie!
O dobry pomysł! Tez mam instaxa może tez zacznęJa już kupiłam instaxa i będę robić zdjęcia tydzień po tygodniu
niunia2324
Jak się ubiorę jutro w coś innego niż dres po domu to cyknę selfiaka w pracyDziewczyny a chcecie pokazać te brzuszki, bo jestem ciekawa jak wyglądają? Bo u mnie jeszcze praktycznie nic nie ma.
Jeżeli to zbyt osobiste pytanie, to po prostu je zignorujcie
staraczka_22
Ja te bóle głowy mam w zasadzie codziennie.Omg ja dopiero wracam do żywych właśnie, dziś nie dałam rady oka jednego otworzyć tak mnie głowa bolała. Teraz tez boli nadal ale już jestem w stanie wziąć telefon do ręki
Oby to pierwszy i ostatni raz
Już po wizycie! Jest bijące 120 uderzeń na minutę serduszko ❤
6mm szczęście
Dziewczyny
7+3 przewidywany termin porodu na 5.09. Fasolka mierzy 1.21 cm, a serduszko 167 uderzeń na minutę. Cos niesamowitego
Dziewczyny GRATULACJEZgłaszam się po wizycie
Om 8+4 termin na 26.08
USG 7+4 termin na 2.09
Mamy 1,3 cm
Piękne wieści z wizyt! Super
reklama
GratulacjeDziewczyny
7+3 przewidywany termin porodu na 5.09. Fasolka mierzy 1.21 cm, a serduszko 167 uderzeń na minutę. Cos niesamowitego
Idziemy równo prawie , u mnie dzień do przodu, i 1 mm więcej
Masz może zdjęcie z USG ?
Podziel się: