reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
A ja mam jakieś załamanie nerwowe , pół dnia dziś ryczę, bo choc kolor tych moich plamien uległ poprawie - są tak jaśniutko brazowe to nadal są , a jak już sobie zaaplikowalam tą luteinę i zobaczyłam dosłownie ledwo widoczna ,kropelkę krwi to już wszystko we mnie puściło . Czuje , że to takie niesprawiedliwe , że niektórzy tak bardzo nie chcą dzieci , a je maja , a ja bardzo chcę, a pewnie mi się to nie uda .
Nie nakręcaj się, może się gdzieś zadrapałaś. W poprzednien ciązy mialam plamienia po kazdym badaniu ginekologicznym

Dziewczyny, nowe remedium na mdłości, działa juz od 20 minut, nigdy bym nie pomyślała- kubek mleka z miodem, napiłam się, bo coś mnie bierze 😇

Ja już bym ciuszki kupowała, a i tak myślę jechać na zakupy bo jakoś jeansy niewygodne się zrobiły 🤣 dasz link do sukienki?
Dzinsy luzniejsze też musialam kupić, bo w moich już muszę odpinać guzik :p
Linka nie mam, kupowałam stacjonarnie w Bershka.
Ja już mam brzuszek😂🤣😂🤣
Pokaż sukienkę😍😍😍
W załączniku :) specjalnie wyciagnelam ją z kosza na pranie, żeby Wam pokazać. Poświęcenie! 🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_20220118_200705.jpg
    IMG_20220118_200705.jpg
    263,2 KB · Wyświetleń: 144
  • IMG_20220118_200830.jpg
    IMG_20220118_200830.jpg
    149,7 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Dziewczyny a chcecie pokazać te brzuszki, bo jestem ciekawa jak wyglądają? Bo u mnie jeszcze praktycznie nic nie ma.
Jeżeli to zbyt osobiste pytanie, to po prostu je zignorujcie 😁

Do góry