reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Hej dziewczyny!
No i dolaczam do grona chorujących 😓 okazało się, że moj „bolący zab” to stan zapalny ucha który rozlał się na węzły chłonne i policzek… masakra 😭 wczoraj dostałam antybiotyk, na początku byłam przerażona ale ciagle powtarzam sobie ze taki stan zapalny i powikłania mogą być jeszcze bardziej niebezpieczne dla dzidzi i dla mnie niż ten antybiotyk.. ale i tak to mega trudne, nie zdążyłam pójść jeszcze do gina na potwierdzenie ciąży a tu już taki arsenał lekow…😓

reklama
I mam pytanie do dziewczyn które już wymiotowaly. Po ilu dniach mdłości zaczelyscie wymiotować ? Mnie męczą już 3 dzień i to z dnia na dzień coraz mocniej 😣 dziś już przegięcie , musiałam się położyć 😔
Mnie dzisiaj rano szarpało równo, jeszcze przed śniadaniem, więc same płyny 😏 (7+5)

Mdłości szybko wystartowały ale nie umiem dokładnie określić kiedy, wydaje mi się ze na początku 5 tyg już odczuwałam.
U mnie mdłości w 4 tyg., ale teraz jest już znacznie lepiej. Ale łapały mnie takie nudności, że nic nie mogłam przełknąć a jak spojrzałam na jedzenie to myślałam, że zwymiotuje.

Hej dziewczyny!
No i dolaczam do grona chorujących 😓 okazało się, że moj „bolący zab” to stan zapalny ucha który rozlał się na węzły chłonne i policzek… masakra 😭 wczoraj dostałam antybiotyk, na początku byłam przerażona ale ciagle powtarzam sobie ze taki stan zapalny i powikłania mogą być jeszcze bardziej niebezpieczne dla dzidzi i dla mnie niż ten antybiotyk.. ale i tak to mega trudne, nie zdążyłam pójść jeszcze do gina na potwierdzenie ciąży a tu już taki arsenał lekow…😓
Będzie dobrze, nie martw się!

reklama
Do góry