reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

Hej, dołączam i ja, testy pozytywne od 22 grudnia,
beta 22.12 wynosiła 90.4
Beta 24.12 wynosiła 245
Beta 26.12 wynosiła 540.5
Więc przyrost jest 😍
Termin według OM 3 września 😍🤰
Kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki ? ❤️ Wiesz w którym dniu cyklu miałaś owulację ? I jak długie cykle ? Gratulacje 🥰

reklama
Dziewczyny słyszałam kiedyś teorie, że niskie przyrosty bety (poniżej 200%) wskazują na chłopca, a te wysokie na dziewczynkę? Może robiłyście w poprzednich ciążach badania i potwierdzacie te teorie? U mnie w ciąży straconej i kolejnej rzeczywiście były wysokie przyrosty świadczące o dziewczynkach. 🤔 Wiem, że to się nie musi zawsze sprawdzać ale nie ukrywam, że teoria intrygujaca 😆

Dziewczyny słyszałam kiedyś teorie, że niskie przyrosty bety (poniżej 200%) wskazują na chłopca, a te wysokie na dziewczynkę? Może robiłyście w poprzednich ciążach badania i potwierdzacie te teorie? U mnie w ciąży straconej i kolejnej rzeczywiście były wysokie przyrosty świadczące o dziewczynkach. 🤔 Wiem, że to się nie musi zawsze sprawdzać ale nie ukrywam, że teoria intrygujaca 😆
Hmm ciekawe w straconej też przyrosty poniżej 200 i chłopak a teraz powyżej 200 zobaczymy. Dla mnie najważniejsze żeby wkoncu donosić i urodzić zdrowe dziecko..Ja już parkę mam 🤪.

Kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki ? ❤️ Wiesz w którym dniu cyklu miałaś owulację ? I jak długie cykle ? Gratulacje 🥰
Ostatnia miesiączka 27 listopada, owulacja mniej więcej 12-14 dzień cyklu 🙂 dawniej miałam cykle 33 dni ale ostatnio zmniejszyły się do 28, w 26dc wyszedł mi test pozytywny 🙂

Hmm ciekawe w straconej też przyrosty poniżej 200 i chłopak a teraz powyżej 200 zobaczymy. Dla mnie najważniejsze żeby wkoncu donosić i urodzić zdrowe dziecko..Ja już parkę mam 🤪.
Ooo właśnie dla mnie tez . Po ostatnich perypetiach , już nawet nie czytam nic w internecie powiedziałam sobie,ze daje luz i chce mieć czysta głowę … wtedy się naczytałam i chodziłam jak bomba , wgl od samego początku tamtej ciąży ciagle coś , umowa mi się kończyła i czułam taki niepokój , mój partner tez. Teraz stwierdził,ze jest spokojny i ja tez czuje,ze tym razem będzie dobrze ! Musi ❤️

reklama
Do góry