reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Witam ,przywitamy się :)
Miesiączka miała być 7.01, zrobiłam test 15.01 i dwie kreseczki 🥰 z kalkulatora wychodzi wrzesień, czekam na wynik bety. I będę się dziś zapisywać na wizytę :) mam nadzieje,ze będzie ok ❤️ Pierwsza ciąża była terminowana, przez wady genetyczne :(
Dzielnie czekałaś tyle dni na test, nie jedna by nie wysiedziała 😀 gratulacje!
Miałaś terminację jak jeszcze było to dozwolone? Ubolewam nad tym zakazem… to jest chore..
Trzymam mocno kciuki! Dawaj znać ❤️ To już niedługo ☺️☺️

Ps. Co do pierwszej strony najpierw Cię samowolką wpisałam na listę ale później były głosy ze może jest za wczesnie i nie każdy chce, więc nie chciałam decydować za Ciebie czy chcesz być na liście dlatego usunęłam 🙈 ale już dopisałam ❤️❤️❤️❤️
Super, że wszystko dobrze 🥰 mnie można wpisać na 4.09 😊😊
Mój narzeczony w domu sprząta bo ja mam takiego lenia, że szok 🤣🙄
Mój mąż to samo 😅 to nasza pierwsza ciąża i martwi się żebym się za bardzo nie przeciążyla

Dzielnie czekałaś tyle dni na test, nie jedna by nie wysiedziała 😀 gratulacje!
Miałaś terminację jak jeszcze było to dozwolone? Ubolewam nad tym zakazem… to jest chore..

Super, że wszystko dobrze 🥰 mnie można wpisać na 4.09 😊😊

Mój mąż to samo 😅 to nasza pierwsza ciąża i martwi się żebym się za bardzo nie przeciążyla
Tez pierwsza i chlopu odwala dodatkwo bo lekarka nastraszyła ze zagrożenie może być i zanim da mi coś zjesc to sklady sprawdza czy aby substancji wywolujacych poronienia nie ma. We wszystkim mnie wyręcza bo wskazanie leżenia a jutro szpital.

Dziewczyny u was też taki problem z neoparinem 0.4 nigdzie nie ma w aptekach tragedia jakaś
Tak, wszędzie braki tych zastrzyków. Ja też muszę brać neoparin 0.4 , w aptekach mówią ze nie można zamawiać bo w hurtowniach pustki 🙃 Ile się ostatnio najezdzilam, normalnie 5 minut przede mną mi wykupili. Teraz już rezerwuje przez, stronę by mieć pewność że będzie.
Witajcie już nadrobiłam w czytaniu 🙂 powiem wam kilka słów o sobie. To jest moja 6 ciąża jestem mamą 5 córek: 21 lat, 20, 18, 6 i 4 lat. Trzy najstarsze mam z poprzedniego małżeństwa. Dwie najmłodsze z obecnego. Mąż w sierpniu wyjechał do Holandii do pracy z tą myślą iż nas ściągnie do siebie. Więc się udało w grudniu znalazł mieszkanie przyjechał na święta powitaliśmy się bardzo bardzo mocno i wyszło nam. Tak jak pisałam wcześniej od 3 stycznia mieszkamy w Bocholt i według aplikacji mam 6 (5+6) i termin na 13 września 🙂 cieszymy się niespodzianką tylko przeraża mnie załatwianie ubezpieczenia, położnej i w ogóle. Najgorsze że nawet nie popracowałam w Niemczech a od razu ciąża 😔
To w Niemczech mieszkacie czy w Holandii? Będzie Ci przysługiwać jakieś macierzyńskie? Bo 500+ chyba nie dadzą jak nie mieszkasz w pl? Podziwiam takie różnice wieku, że Ci się chce :-D Ja spodziewam się trzeciego i raczej to już ostatnie 😄 Rocznikowo co dwa lata będzie u nas.

reklama
Do góry