reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny jestem po. 😊Fakt faktem zagrożenie jest, ale z tego co on widzi to teraz wydostaje się jedynie pozostałości tego krwawienia które było. Poki co i tam mam L4 wiec wskazane leżenie . Zobaczyłam tez pęcherzyk ciążowy , jest dobrze umiejscowiony , malutki ale wszystko jest ok 😊w ogóle lekarz byl zszokowany , że poprzednia lekarka nie zrobiła mi żadnego usg i nie sprawdziła czy wszystko z pęcherzykiem i ok , skoro było krwawienie. To było najlepsze co mogłam zrobić, że do niego poszłam. 😊

Dziewczyny jestem po. 😊Fakt faktem zagrożenie jest, ale z tego co on widzi to teraz wydostaje się jedynie pozostałości tego krwawienia które było. Poki co i tam mam L4 wiec wskazane leżenie . Zobaczyłam tez pęcherzyk ciążowy , jest dobrze umiejscowiony , malutki ale wszystko jest ok 😊w ogóle lekarz byl zszokowany , że poprzednia lekarka nie zrobiła mi żadnego usg i nie sprawdziła czy wszystko z pęcherzykiem i ok , skoro było krwawienie. To było najlepsze co mogłam zrobić, że do niego poszłam. 😊
Super czekałam na wieści od ciebie... 😊

Super! <3 to teraz trzymamy kciuki, zeby pecherzyk ladnie sie rozwijal 🤞

widzisz super! Teraz możesz być spokojniejsza i czekać na następne wizyty ❤️
i w sumie na Twoim miejscu bym już do tamtej lekarki nie wróciła.

reklama
Ja jem jajka codziennie. Mam taką ochotę jak nigdy! Wczoraj zjadłam aż 5 na śniadanie 🤣
Mają dużo Choliny, więc warto je jeść teraz.
Dzięki za jajka 🤢🤮 na początku ciąży w 4 tyg, to tak ,miałam ochotę, ale teraz nie przelklabym, za to rada na kanapkę z twarożkiem była złota 😃 kupiłam i zjadłam 6 kanapek 😅 musy też już mam ale narazie na nie patrzę 😶

Do góry