reklama
Klaudeczka94
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po. Fakt faktem zagrożenie jest, ale z tego co on widzi to teraz wydostaje się jedynie pozostałości tego krwawienia które było. Poki co i tam mam L4 wiec wskazane leżenie . Zobaczyłam tez pęcherzyk ciążowy , jest dobrze umiejscowiony , malutki ale wszystko jest ok w ogóle lekarz byl zszokowany , że poprzednia lekarka nie zrobiła mi żadnego usg i nie sprawdziła czy wszystko z pęcherzykiem i ok , skoro było krwawienie. To było najlepsze co mogłam zrobić, że do niego poszłam.
Nadziejaumieraostatnia4
Super czekałam na wieści od ciebie...Dziewczyny jestem po. Fakt faktem zagrożenie jest, ale z tego co on widzi to teraz wydostaje się jedynie pozostałości tego krwawienia które było. Poki co i tam mam L4 wiec wskazane leżenie . Zobaczyłam tez pęcherzyk ciążowy , jest dobrze umiejscowiony , malutki ale wszystko jest ok w ogóle lekarz byl zszokowany , że poprzednia lekarka nie zrobiła mi żadnego usg i nie sprawdziła czy wszystko z pęcherzykiem i ok , skoro było krwawienie. To było najlepsze co mogłam zrobić, że do niego poszłam.
holenderka92
Super! <3 to teraz trzymamy kciuki, zeby pecherzyk ladnie sie rozwijalDziewczyny jestem po. Fakt faktem zagrożenie jest, ale z tego co on widzi to teraz wydostaje się jedynie pozostałości tego krwawienia które było. Poki co i tam mam L4 wiec wskazane leżenie . Zobaczyłam tez pęcherzyk ciążowy , jest dobrze umiejscowiony , malutki ale wszystko jest ok w ogóle lekarz byl zszokowany , że poprzednia lekarka nie zrobiła mi żadnego usg i nie sprawdziła czy wszystko z pęcherzykiem i ok , skoro było krwawienie. To było najlepsze co mogłam zrobić, że do niego poszłam.
widzisz super! Teraz możesz być spokojniejsza i czekać na następne wizytyDziewczyny jestem po. Fakt faktem zagrożenie jest, ale z tego co on widzi to teraz wydostaje się jedynie pozostałości tego krwawienia które było. Poki co i tam mam L4 wiec wskazane leżenie . Zobaczyłam tez pęcherzyk ciążowy , jest dobrze umiejscowiony , malutki ale wszystko jest ok w ogóle lekarz byl zszokowany , że poprzednia lekarka nie zrobiła mi żadnego usg i nie sprawdziła czy wszystko z pęcherzykiem i ok , skoro było krwawienie. To było najlepsze co mogłam zrobić, że do niego poszłam.
i w sumie na Twoim miejscu bym już do tamtej lekarki nie wróciła.
Pianka
O losie ale sytuacja.. Asiula bardzo mi przykroDziewczyny nie uwierzycie nie byłam wogole w ciąży ten test oszukał mnie
Miętusek
Moderator
A ile testów zrobiłaś?Co za testy pojebane robią że tak się wyrażę...
Przykro mi, ze jesteś w takiej sytuacji
Edit. Teraz już widzę, ze było już zadane to pytanie.
Klaudeczka94
Do tamtej babeczki już w życiu nie wrócę. Teraz ten lekarz będzie prowadził moja ciazewidzisz super! Teraz możesz być spokojniejsza i czekać na następne wizyty
i w sumie na Twoim miejscu bym już do tamtej lekarki nie wróciła.
Klaudeczka94
A No i jeszcze powiedział mi, że mam malutkiego polipka , ale nie jest groźny wiec tym się nawet nie przejmuje
reklama
Dzięki za jajka na początku ciąży w 4 tyg, to tak ,miałam ochotę, ale teraz nie przelklabym, za to rada na kanapkę z twarożkiem była złota kupiłam i zjadłam 6 kanapek musy też już mam ale narazie na nie patrzęJa jem jajka codziennie. Mam taką ochotę jak nigdy! Wczoraj zjadłam aż 5 na śniadanie
Mają dużo Choliny, więc warto je jeść teraz.
Podziel się: