RissRose
Fanka BB :)
Wlasnie dzwoniłam i nie wykonują u mnie wynazow ginekologicznychW przychodni powinni Ci dac ten patyczek specjalny lub zrób w Alabie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie dzwoniłam i nie wykonują u mnie wynazow ginekologicznychW przychodni powinni Ci dac ten patyczek specjalny lub zrób w Alabie
A w jakimś innym laboratorium ?Wlasnie dzwoniłam i nie wykonują u mnie wynazow ginekologicznych
No właśnie nigdzie nie pobierają nie wiem o co chodzi... chyba zostaje mi pobrać samej i zanieść tam gdzie chodzę teraz bo jest taka opcjaA w jakimś innym laboratorium ?
U mnie było ciężko dostać ten pojemnik na posiewNo właśnie nigdzie nie pobierają nie wiem o co chodzi... chyba zostaje mi pobrać samej i zanieść tam gdzie chodzę teraz bo jest taka opcja
No właśnie tez tak mi się wydaje, że będzie trudno, mąż teraz pojechał zobaczymy czy kupiU mnie było ciężko dostać ten pojemnik na posiew
No właśnie tez tak mi się wydaje, że będzie trudno, mąż teraz pojechał zobaczymy czy
No właśnie tez tak mi się wydaje, że będzie trudno, mąż teraz pojechał zobaczymy czy k
Właśnie, więc może warto spytać się w laboratorium w szpitalu w którym będziesz rodzić, może tam można zrobićNo właśnie tez tak mi się wydaje, że będzie trudno, mąż teraz pojechał zobaczymy czy kupi
Ja robilam w tamtym vtygodniu prywatnie w laboratorium przy szpitalu w mikrobiologi nic nietrzeba że sobą mieć koszt 25 zł chyba że coś bd to dodatkowe badanie robią i przy odbiorze dopłaca się 17 złDziewczynki, niedługo coś mnie trafi... Muszę wykonać badanie na paciorkowca GBS ( wymaz z pochwy i odbytu) ale tam gdzie chodzę jest narazie nieczynne, bo położne są na urlopach... nikt nic nie wie kiedy będzie otwarte itd. No porażka.... Ale jest opcja zrobienia sobie tego wymaz samemu i aby go po prostu doniesc. Robila któraś z Was sama ten wymaz? Jak tak to trzeba mieć jakiś specjalny pojemnik? Czy jak to wygląda?
Taka próbkę można samemu pobrac ? Mi ginekolog miał pobrac przy następnej wizycie ale to już bd 38 tydz więc zrobiłam szybciej ogólnie wszystkim moim znajomym pobierał ginekolog obojętnie do jakiego chodziłyNo właśnie tez tak mi się wydaje, że będzie trudno, mąż teraz pojechał zobaczymy czy kupi
Tak wiem ale u mnie w labo, tam gdzie pobierają wymazy jest nieczynne, nie wiadomo do kiedy. Dzwoniłam do innych czterech laboratori i nigdzie nie wykonują wymazow ginekologicznych... Więc muszę iść tam gdzie chodziłam tylko ze sama musze sobie pobrać wymaz i chodzi mi tylko o to czy wystarczy mi jedna probówka na wymaz z pochwy I odbytu, czy muszą być dwie osobne? Bo w internecie pisze ze jedna, kolezanka pisze mi ze z tego co pamięta to dwie, a do laboratorium się dodzwonić i się spytać to cud.Ja robilam w tamtym vtygodniu prywatnie w laboratorium przy szpitalu w mikrobiologi nic nietrzeba że sobą mieć koszt 25 zł chyba że coś bd to dodatkowe badanie robią i przy odbiorze dopłaca się 17 zł