reklama
Też miałam koło 10tc z rana jak wstałam na papierze było troszkę brązowego sluzu, bardzo mała ilość. Później już się na naszczescie nie pojawiło. Teraz jestem w 16tc.Mamusie. Moze ktos mnie tu wesprze.
W nocy podczas podtarcia na papierze zauwazylam jasnorozowa plame. Wycieralam tak długo az papier byl czysty. Wiecej sie nie powtórzylo. Tydziem temu na wizycie lekarz nie widział nic niepokojacego. Szyjka jak i dzidzi wszystko wporzadku tak samo jak wyniki. Martwie się. Moj ginekolog powiedzial,że jak się powtorzy to mak od razu dzwonić ale tak bardzo się stresuje... Miala tak któraś? Jestem w 10 tc.
Ja tez chyba około 9 i 10 tygodnia z rana jak wstałam miałam na papierze trochę brązowego śluzu. Pojechałam do lekarza/ okazało się, że czasami tak się zdarza, że mogą pękać jakieś małe naczynka i nie jest to groźne.Też miałam koło 10tc z rana jak wstałam na papierze było troszkę brązowego sluzu, bardzo mała ilość. Później już się na naszczescie nie pojawiło. Teraz jestem w 16tc.
Dziewczyny a czy jecie np. Ogórki konserwowe czy papryka marynowana w occie? Chodzi mi o ocet spirytusowy? Bo mam pyszna sałatkę z majonezem a w składzie majonezu jest musztarda, która zawiera ocet spirytusowy. A wczoraj zjadłam mały kawałek papryki czerwonej marynowanej
Aleksandra0501
Fanka BB :)
ja jem wszystko . Musztarda na pierwszym miejscy. Paprykę, ogórki, grzybki no nie żałuje sobieDziewczyny a czy jecie np. Ogórki konserwowe czy papryka marynowana w occie? Chodzi mi o ocet spirytusowy? Bo mam pyszna sałatkę z majonezem a w składzie majonezu jest musztarda, która zawiera ocet spirytusowy. A wczoraj zjadłam mały kawałek papryki czerwonej marynowanej
W occie jesz? Jak zaczynam czytać co można a czego nie to wychodzi, ze mało co możnaja jem wszystko . Musztarda na pierwszym miejscy. Paprykę, ogórki, grzybki no nie żałuje sobie
Greta826
w skrócie czego nie można w zdrowej ciąży: używek (alkohol, nikotyna i napije energetyczne), surowe jaja, surowe mięso, sery niepasteryzowane, surowe ryby/owoce morza. I to by było na tyle .W occie jesz? Jak zaczynam czytać co można a czego nie to wychodzi, ze mało co można
Dziękiw skrócie czego nie można w zdrowej ciąży: używek (alkohol, nikotyna i napije energetyczne), surowe jaja, surowe mięso, sery niepasteryzowane, surowe ryby/owoce morza. I to by było na tyle .
Aleksandra0501
Czy któraś z was ma problemy z żołądkiem i zaparciami? Dzisiaj popołudniu jadłam chipsy i jakiś kawałek wleciał do "drugiej" dziurki... Od tego momentu boli mnie strasznie klatka piersiowa przy przełykaniu choćby śliny... Zaczynam się martwić trochę czy to nie coś poważniejszego.. Bo do tego wczoraj suchy kaszel się pojawił i jakby pieczenie w przełyku to na pewno nie jest zgaga..
reklama
Dziewczyny czy którejś z Was zdarzyło się zażyć acard lub heparynę, które były przez godzinę lub dwie w temperaturze powyżej 25 stopni? Mąż dzisiaj dojechał na święta i dowiózł mi leki i okazało się, że postawił leki do samochodu, który stał na słońcu i jechał z nimi ponad godzinę a były w nasłonecznionym miejscu w aucie. Biedny nie pomyślał, ze temperatura od słońca może być ponad 30 stopni w aucie(Na zewnątrz tylko 10 stopni u nas). Wstawialiśmy termometr i okazało się, ze na słońcu ponad 30 stopni. Zazylam acard i jakiś gorzki był. Nie wiem co jutro zrobię z heparyna