reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Też ostatnio myślałam o różowych( pudrowy róży) zaslonach do salonu [emoji16]ale mamy teraz dużo wydatków więc nawet mężowi nie wspominałam [emoji85]pewnie bym usłyszała to samo co Ty [emoji23][emoji23]
Mi po głowie chodzi biało - złoty ... jak mi mąż pozwoli bo na strychu cała wyprawka czarno czerwona z Ferrari 🏎 ale gdzie ja bym dziewczynkę w takim woziła 🤦‍♀️
zresztą mi na moje warunki to jakiś z napędem 4x4 by pasował

Dziewczyny wczoraj byłam na wizycie w 11+5. Wszystko okej! Dzidziuś jest, serduszko bije, ma już 5cm.

Jedynie pojawił się problem bo dzisiaj czuje ze coś zaczyna mnie piec tam na dole 😂😂 wczoraj lekarka nic nie widziała a badała mnie na fotelu. Czy macie wiedzę czy w ciazy można smarować się clotrimazolum i używać invag?

A ja czekałam, żeby poznać mojego męża. Po 1,5 roku bycia razem zaczęliśmy się starać i tak od dwóch lat toczy się nasza walka o zapewne jedyne dziecko. Czasami tak w życiu wychodzi 🤷‍♀️

reklama
Do góry