reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dołączam do wrześniowych mam🤗😙😙😙i przy okazji mam pytanko w wymazie z szyjki macicy wyszly mi bakterie e coli 😔 lekarz stwierdził dzisiaj że on by do tego nie leczył bo ogólnie mam tendencję do bakterii i wpadniemy w sidła że jedna się wyleczy druga zacznie dał mi jednak amoksycylinę ale tylko dlatego że go o to Poprosiłam co byście zrobiły na moim miejscu????
A w moczu tez wyszły bakterie ? Ja bym pewnie wzięła leki. Ja mam te bakterie ale wlansie w moczu i biorę Amotaks.

reklama
Witajcie wrześniowe mamy :-) dołączam do was, jestem w 9 tyg ciąży - wiele przejść za mną. Bedę już teraz z wami bo w grupie lżej. Prosze was o porade. W posiewie z szyjki wykryto u mnie bakterie e coli i mój lekarz stwierdził że on by tego nie leczył jednak na moją prośbę zgodnie z antybiogramem przespiał mi antybiotyk. Mam tendencję do łapania bakteri a m.in do okrutnej szpitalne jak klebsiella dlatego boje się zaczynać z antybiotykami aby nie wpaść w krąg że wyleczy się jedną a pojawia się druga. Czy któreś z was pojawiła się e coli w pochwie? nie wiem co robić.

Hyhyhyhy dziękuję [emoji177][emoji173] myślę że tak,dziewczyny na zmianie nie narzekają, lubią gdy jestem ,bo jest wesoło [emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23] sama lubię jak jest wesoło [emoji16]
Z kolei ja, jestem w pracy znana z tego, że wszystko mi się z seksem kojarzy, także co chwilę słyszę od kumpeli, że wyraznie odczuwają brak mnie i moich skojarzeń i tekstów [emoji1787][emoji1787] naczelna zbereźnica na dziale [emoji1787]

Jesteście nienormalne 😂😂😂
Dziewczyny owsianeczka o poranku codziennie i nie ma żadnych problemów 👍

Gratki! Jesteśmy w tym samym wieku ciążowym :) byłam wczoraj było 10+2, a bejbi miało 3,39 cm :)

wpadlismy na nowy pomysł na imię: Gniewko, super by pasowało do malucha ale jakby miał 13 lat to by nas z pewnością znienawidził i pewnie zmielił je w dniu 18 urodzin 😂 ale Gniewko dla biegającego łobuza brzmi super 😁
Słyszałam kiedyś o Gniewku :) to było zdrobnienie od Gniewomierz albo Gniewomir 🤔

A forum na fb wchodzi w grę? Jak myślicie?. Zamknięte prywatne wówczas chyba inni nasi znajomi podxzytywac nie mogą.??? Wypowiedzcie się.
Można by wtedy zrobić wątek ogólny i inne bardziej szczegolowe.
Nie uważacie ze to najwyższy czas na prywatne forum. dużo informacji pywwntych i zdjęć zaczynamy wrzucać. Czułabym się pewniej wiedząc że trafia to do ograniczonej grupy nie dla całego internetu.
No i fajnie by się było poznać lepiej również.

reklama
Dołączam do wrześniowych mam🤗😙😙😙i przy okazji mam pytanko w wymazie z szyjki macicy wyszly mi bakterie e coli 😔 lekarz stwierdził dzisiaj że on by do tego nie leczył bo ogólnie mam tendencję do bakterii i wpadniemy w sidła że jedna się wyleczy druga zacznie dał mi jednak amoksycylinę ale tylko dlatego że go o to Poprosiłam co byście zrobiły na moim miejscu????
myśle, ze powinnaś posłuchać lekarza. Mi raz dentystka zaleciła amoksycylinę i dostałam od tego takiego uczulenia ze 11 listopada byłam na izbie przyjęć 😳 wyglądałam jakbym miała jakiegoś półpaśca, takiej wysypki dostałam.

Do góry