Trzymam kciuki! Od razu napisz, co i jakJa dziś zaczęłam mocniej palmic, dzwoniłam do lekarza i kazał przyjechać do szpitala bo ma dyżur... Ale mam złe przeczucia... Trzymajcie kciuki... [emoji25]
reklama
Ja też mam ochotę na mandarynki ale mojej siostry córka jest w 6 miesiącu ciąży i jej lekarz zabronił jedzenia cytrusów... Nie wiem dlaczego ale zabronił więc ja też się powstrzymuje [emoji846] w sierpniu mi lekarz zakazal malin za to... Podobno wywołują skurcze macicy i jest ryzyko poronienia.
Co lekarz to inna opinia..
Tak jak pediatrzy maja dziwne informacje na temat żywienia dzieci, tak najwyrazniej ginekolodzy tez niewiele wiedza o żywieniu ciężarnych
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Maliny to chyba liście powodują skurcze a nie owoce?Ja też mam ochotę na mandarynki ale mojej siostry córka jest w 6 miesiącu ciąży i jej lekarz zabronił jedzenia cytrusów... Nie wiem dlaczego ale zabronił więc ja też się powstrzymuje [emoji846] w sierpniu mi lekarz zakazal malin za to... Podobno wywołują skurcze macicy i jest ryzyko poronienia.
Co lekarz to inna opinia..
Elodia
Dzisiaj wypilam slabą kawę i tka jakos mi sie zaczela unosić [emoji1787] takze wiem czego nie pić.Ja ogólnie mam tylko wrażliwe sutki całe piersi bardzo rzadko [emoji16]
Ale my się musimy o cierpiec [emoji23]
A jak mąż wczoraj sie przytulił i niby przypadkiem dotknął cyca, to prawie go zamordowalam [emoji1787] na samą myśl o cyckach sutki mnie swędzą, bolą i pieką [emoji1787]
Elodia
Przynajmniej odpoczniemy sobie przez te kilka miesiecy. Zawsze coś :-) i. Jak urodzimy, skonczy nam się macierzynski, to może w koncu bedzie po tym całym covidowym cyrku już tylko ślad w pamięci.Niech nie jest Wam glupio, ja tez mam taka prace i najwazniejszy jest dzidzius...a takze chcialabym pracowac dalej, ale cóż...
Biedulka ale warto... Taki ból w porownaniu z bólami porodowymi to pikuś (tak misie wydaje bo nigdy nie rodziłam)Dzisiaj wypilam slabą kawę i tka jakos mi sie zaczela unosić [emoji1787] takze wiem czego nie pić.
A jak mąż wczoraj sie przytulił i niby przypadkiem dotknął cyca, to prawie go zamordowalam [emoji1787] na samą myśl o cyckach sutki mnie swędzą, bolą i pieką [emoji1787]
Damy radę, bo to my kobitki chodzimy w ciąży bo faceci to już od zapłodnienia by w szpitalu pod kroplówka leżeli
Elodia
O to to, wlasnie jak wstaję to tez mnie po lewej stronie coś ciągnie.Mam to samo, ale to normalne. Do tego czasem jak wstane to wlasnie tak boli jakby sie cos rozciagalo..
reklama