reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, serdecznie Wam gratuluję ciąży :) Przyszłam się Was poradzić, czy przed ciążą zażywałyście kwas foliowy? Chcieliśmy z mężem zaplanować ciążę w ciągu roku, zrobić badania, brać witaminy a ciąża zaskoczyła nas już teraz, kompletnie się nie spodziewałam, to dopiero początek i jest jedynie pęcherzyk ale cały czas przeżywam i płaczę że mogłam zaszkodzić nie biorąc tego kwasu, podczas tego miesiąca wypiłam jednego drinka i piwo i czuję się tak okropnie i nieodpowiedzialnie :(

Dziewczyny, serdecznie Wam gratuluję ciąży :) Przyszłam się Was poradzić, czy przed ciążą zażywałyście kwas foliowy? Chcieliśmy z mężem zaplanować ciążę w ciągu roku, zrobić badania, brać witaminy a ciąża zaskoczyła nas już teraz, kompletnie się nie spodziewałam, to dopiero początek i jest jedynie pęcherzyk ale cały czas przeżywam i płaczę że mogłam zaszkodzić nie biorąc tego kwasu, podczas tego miesiąca wypiłam jednego drinka i piwo i czuję się tak okropnie i nieodpowiedzialnie :(
Cześć 🙂to ja wogole powinnam byś spalona na stosie bo byłam w ciąży już w sylwestra oczywiście nie wiedziałam o tym jeszcze a a było tak że zbiegł się sylwester z parapetówka bo przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania, tez nie brałam kwasu foliowego przed a ciąża jest jak najbardziej fizjologiczna, trzymam kciuki i gratuluję i życzę wytrwałości

I dodam że też nie planowaliśmy ciąży, bo wiadomo nowe miejsce, chcialam iść do pracy a tu niespodzianka :)

Ja teraz brałam kwas bo się staraliśmy bo dzidzia ale w sylwestra też trochę popilam niewiedza że jestem w ciąży natomiast przy pierwszym synku brałam od 7 tygodnia jak dowiedziałam się że jestem w ciąży ale często też zapomnialam go brać pomimo to synek zdrowy 🙂

Dziękuję Wam bardzo, trochę mnie uspokoiłyście :) Nie wiem co się ze mną dzieje, ogólnie chcieliśmy mieć dziecko tylko mieliśmy zacząć starania za kilka miesięcy aż weźmiemy kredyt na mieszkanie, mimo wszystko w głębi duszy się cieszę ale ciągle płaczę i boję się jak to będzie (pierwsza ciąża...), może to te hormony ale zaczął paraliżować mnie strach, mam nadzieję że to minie ;)

A tak wogole okazało się że mam zapalenie pęcherza moczowego bo są duże zmiany w moczu lekarz beż posiewu wie że jest stan zapalny wynik posiewu za 4 dni także trochę tu poleżę gdybym nie przyszła na pogotowie ze słabymi ruchami to bym nawed nie wiedziała że mam jakieś zapalenie i niewiadomo jakby to Się skończyło czasami na nerki by przeszło.. ogólnie takie sprawy leczy sie w domu a że przyszłam do szpitala to puki niewylecza to niewyjde.. jest mi smutno jestem sama z nikim niepogadam chodzi o najbliższych gadanie przez tel to nie to samo tym bardziej że za synkiem tęsknię 😔

reklama
A tak wogole okazało się że mam zapalenie pęcherza moczowego bo są duże zmiany w moczu lekarz beż posiewu wie że jest stan zapalny wynik posiewu za 4 dni także trochę tu poleżę gdybym nie przyszła na pogotowie ze słabymi ruchami to bym nawed nie wiedziała że mam jakieś zapalenie i niewiadomo jakby to Się skończyło czasami na nerki by przeszło.. ogólnie takie sprawy leczy sie w domu a że przyszłam do szpitala to puki niewylecza to niewyjde.. jest mi smutno jestem sama z nikim niepogadam chodzi o najbliższych gadanie przez tel to nie to samo tym bardziej że za synkiem tęsknię 😔
Dobrze będzie. A ile sala osobowa ?

Do góry