Dzien dobry. Wyslalam prosbe o dodanie kolejnych osob
@Mama90
@LunaMo
@ann7
@Ada2417
@Ruda.Grażyna
@Piggy
@Kelly
@Moniuszka1
Teraz musimy poczekac. [emoji4]
Hej, proszę o dopisanie mnie do listy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry. Wyslalam prosbe o dodanie kolejnych osob
@Mama90
@LunaMo
@ann7
@Ada2417
@Ruda.Grażyna
@Piggy
@Kelly
@Moniuszka1
Hej hej, a ja dzis dostalam od moderatorki glownej wiadomosc,ze Tymusisz mnie zglosic do niej, wiec juz nic nie wiem czy jestem zgloszona czy nieDzien dobry. Wyslalam prosbe o dodanie kolejnych osob
@Mama90
@LunaMo
@ann7
@Ada2417
@Ruda.Grażyna
@Piggy
@Kelly
@Moniuszka1
Który tydzień? ☺Ja już po wizycie Dziękuje za trzymane za nas kciuki❤ Maluszek ma się dobrze ma 3,4cm, serduszko mu biło 172/min
Ginekolog nie ma pojęcia skąd było te krwawienie, ponieważ tam w środku wszystko jak w najlepszym porządku.
Powiedziała że gdyby znowu się powtórzyło to odrazu na wizytę. Dziękuję wam jeszcze raz
Ja już po wizycie Dziękuje za trzymane za nas kciuki❤ Maluszek ma się dobrze ma 3,4cm, serduszko mu biło 172/min
Ginekolog nie ma pojęcia skąd było te krwawienie, ponieważ tam w środku wszystko jak w najlepszym porządku.
Powiedziała że gdyby znowu się powtórzyło to odrazu na wizytę. Dziękuję wam jeszcze raz
Super wieści!
Tak i ciebie zgladzalam pisalam w poprzedniej wiadomosci. Ale ona jeszcze was nie dodala. To nie moja wina ze tyle trwa. Mi napisala ze ma urwanie glowy wiec mam nadzieje ze jeszcze w tym tyg bedziecie na prywatnym [emoji846]Hej hej, a ja dzis dostalam od moderatorki glownej wiadomosc,ze Tymusisz mnie zglosic do niej, wiec juz nic nie wiem czy jestem zgloszona czy nie
Który tydzień? ☺
Cieszę się, że wszystko dobrze!
Miałam podoba sytuację wczoraj w nocy, szpital, USG, bobas i cała reszta w porządku, nie wiadomo, skąd to krwawienie. Może po prostu pękło naczynko. W poniedziałek mam kontrolę, biorę dupka i na szczęście już nie krwawie ☺Dzisiaj 10+1
Ciups, oby w tym rokuTak i ciebie zgladzalam pisalam w poprzedniej wiadomosci. Ale ona jeszcze was nie dodala. To nie moja wina ze tyle trwa. Mi napisala ze ma urwanie glowy wiec mam nadzieje ze jeszcze w tym tyg bedziecie na prywatnym [emoji846]