Elodia
Fanka BB :)
Ja juz mam. Wylogowalam sie i zalogowalam w apce ponownie i sie ukrytw forum pojaiwlo :-)Ja nawet przez stronę nic nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz mam. Wylogowalam sie i zalogowalam w apce ponownie i sie ukrytw forum pojaiwlo :-)Ja nawet przez stronę nic nie mam
Tego to nie przerabiałam [emoji1787][emoji1787] ale jak mloda kiedyśz pierogami do swojego pokoju pójdzie, to zbadam sytuację [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja chowałam pierogi ruskie do biurka [emoji2356] dobrze że same z tamtąd nie wyszły
Pocieszę Cię, że najpozniej we wrzesniu minieHej dziewczyny, tak czytam o Waszym ustaniu objawów i aż zazdroszczę [emoji85] u mnie 11 tc i każdy dzień to dla mnie wyzwanie. Mdłości, wymioty, nie funkcjonuje normalnie, czytam Was raz na jakiś czas, bo co spojrzę w telefon to już się w głowie kręci [emoji23] mam wrażenie, że to nigdy nie minie. [emoji849]
Mam nadzieję, że mimo wszystko pod koniec 1 trymestru będzie już lepiejPocieszę Cię, że najpozniej we wrzesniu minie
PowodzeniaJadę na prenatalne trzymajcie kciuki
a gdzie Ci się pojawiło w spec?Ja juz mam. Wylogowalam sie i zalogowalam w apce ponownie i sie ukrytw forum pojaiwlo :-)
a wstawi ktoś tego linka?Słuchajcie jak wchodzić na ten wątek prywatny ? Każdorazowo przez linka trzeba ?