Myślę, że po godzinach pracy Zusu możesz się przejść, nikt nie przyjdzie na kontrole o 18 chyba ze musisz leżećDzień Dobry dziewczyny! Dzień do bani spuchło mi dziąsło tak, że ciężko się mówi W ogóle jakiegoś doła złapałam, bo odkąd jestem w ciąży mam wrażenie, że każdy dzień jest taki sam ... jeszcze te l4 leżące, nie mogę wyjść nawet na spacer ah do bani
reklama
Elodia
Fanka BB :)
Ja mam elkę chodzącą, ale ile to chodzę.... Aby tylko z psem, jak mąż w pracy a córa u swojego ojca albo zdalne (albo z nią, jak po lekcjach jest, uw8elbiam z nią spacerować), albo na wizytę czy do labo, ewentualnie dentysta, piekarnia czy biedronka... Czyli mało co tak naprawdę. Też mi się dni wydają takie same.Dzień Dobry dziewczyny! Dzień do bani spuchło mi dziąsło tak, że ciężko się mówi W ogóle jakiegoś doła złapałam, bo odkąd jestem w ciąży mam wrażenie, że każdy dzień jest taki sam ... jeszcze te l4 leżące, nie mogę wyjść nawet na spacer ah do bani
Aguś28
Aktywna w BB
Teoretycznie w Polsce każdy szpital powinien zapewnić rodzącej dostęp do znieczulenia. Ale teoria swoje a życie swoje, najlepiej się dowiedzieć wcześniej
To prawda, szpital w mieście z którego pochodzę nie ma opcji znieczulenia do porodu SN bo tłumaczą się że nie mają anestezjologa na stałe w szpitalu.
Elodia
U mnie to po Nowym Roku wyszło, miedzy 1 a 6 stycznia [emoji23]Świata Sylwester i te sprawy [emoji16]
Izz96
Tez niedzielaJa mam termin na niedzielę a wy?
Elodia
Porodu? Wychodzi mi poniedziałek[emoji23] córę rodziłam w piątek, więc okołoweekendowe dzieci mi się trafiły [emoji23]Ja mam termin na niedzielę a wy?
Elodia
Ja gdzieś slyszalam, ze kontrole z zusu maksymalnie do 15 robiąMyślę, że po godzinach pracy Zusu możesz się przejść, nikt nie przyjdzie na kontrole o 18 chyba ze musisz leżeć
Izz96
Cos te zupki chińskie maja w sobie, że i mi wchodzą bardzo dobrzeWiecie co ja nic nie moge zjesc ale zupke chinska zjadlam z checia. [emoji1751] Jestem ciagle niewyspana i nie mam sily nawet w domu ogarnac porzadnie. Troxhe pochidze i kreci mi sie w glowie.Ale dzisiaj juz musze isc po chleb do sklepu wiec sie troche z dzieckiem przejde. Pewnie po spacerze juz bede lezec plackiem. [emoji12]
Aguś28
Aktywna w BB
reklama
josiaaa
A dlaczego masz l4 leżące?Dzień Dobry dziewczyny! Dzień do bani spuchło mi dziąsło tak, że ciężko się mówi W ogóle jakiegoś doła złapałam, bo odkąd jestem w ciąży mam wrażenie, że każdy dzień jest taki sam ... jeszcze te l4 leżące, nie mogę wyjść nawet na spacer ah do bani