reklama
Gunka
Fanka BB :)
Tak myslalam że albo najstarszy synuś albo córa i my się wcześniej nie spisaly?Gunka najstarszy syn jest z września 26 się urodził , termin miałam tez na 23 a pozostała dwójka z października mąż tez wiec cała piątka urodziny na przestrzeni miesiąca
Mama_chlopakow
Gunka i co zagęszczacz młodemu mleczko??
Qmika jak przygotowania do chrztu?? My znowu musimy przełożyć bo u szwagra w rodzinie pozytywy wynik na korone i nie wiadomo co z nimi będzie ;( tylko mój tu zostanie nieochrzczony niedługo
Qmika jak przygotowania do chrztu?? My znowu musimy przełożyć bo u szwagra w rodzinie pozytywy wynik na korone i nie wiadomo co z nimi będzie ;( tylko mój tu zostanie nieochrzczony niedługo
Gunka
Nie zagęszczam bo będzie problem z kupą już mamy kupę co 3dni to jakbym zagęściła to by chyba tydzień nie było matko ale się wam darzyGunka i co zagęszczacz młodemu mleczko??
Mama_chlopakow
Jeszcze moja siostra w przyszłym tygodniu ma wizyte u lekarza w związku z tą zmianą na twarzy. U jednego juz była to stwierdził że to raczej nic onkologicznego ale dla pewności ma zrobić usg. No i jest nauczycielka i w przyszłym tygodniu mają mieć badania przesiewowe na korone jak wyjdzie jej pozytyw to i mama moja będzie na kwarantanne. Dlatego bezpieczniej chrzest przełożyć.
Jakby tego było mało to mój mały ma znowu kryzys, wrzeszczy większa część dnia, w nocy do 3-4 spi spokojnie potem już co godzinę się wybudza. I nie chce mi w ogóle brzuszkowac a tak ładnie mu szło. Nie wiem co mu się podziało. Musiałam się wam wyżalić bo w domu twierdzą że przesadzam
Jakby tego było mało to mój mały ma znowu kryzys, wrzeszczy większa część dnia, w nocy do 3-4 spi spokojnie potem już co godzinę się wybudza. I nie chce mi w ogóle brzuszkowac a tak ładnie mu szło. Nie wiem co mu się podziało. Musiałam się wam wyżalić bo w domu twierdzą że przesadzam
Wyżalaj się,po to tu jesteśmy. My z Gunką to już na priv pisalysmy,bo musimy pomarudzić na nasze rozkrzyczane dzieciJeszcze moja siostra w przyszłym tygodniu ma wizyte u lekarza w związku z tą zmianą na twarzy. U jednego juz była to stwierdził że to raczej nic onkologicznego ale dla pewności ma zrobić usg. No i jest nauczycielka i w przyszłym tygodniu mają mieć badania przesiewowe na korone jak wyjdzie jej pozytyw to i mama moja będzie na kwarantanne. Dlatego bezpieczniej chrzest przełożyć.
Trzymam kciuki na negatywny covid i żeby siostrze nie bylo nic poważnego.
Mój tez jeszcze nie jest ochrzczony, moze na koniec stycznia, jeżeli pojedziemy do Pl.
Mój od 3 w nocy do 6 rano też juz ledwo śpi. Czasem zostawiam go na rękach i tam z nim śpię, zeby jak sie obudzi to szybko dać butlę albo bujać,żeby pospał jeszcze. Ale mój o 17.30 już wieczorem idzie spać teoretycznie. Pozniej ok 21 go karmie, pozniej ok 24, potem juz co 2h. A od 3 walcze z nimJeszcze moja siostra w przyszłym tygodniu ma wizyte u lekarza w związku z tą zmianą na twarzy. U jednego juz była to stwierdził że to raczej nic onkologicznego ale dla pewności ma zrobić usg. No i jest nauczycielka i w przyszłym tygodniu mają mieć badania przesiewowe na korone jak wyjdzie jej pozytyw to i mama moja będzie na kwarantanne. Dlatego bezpieczniej chrzest przełożyć.
Gunka
Dokladnie ja wczoraj marudzilam Luisce za uszami bo mój mały był taki grzeczny że szok oczywiście w odwrotnym znaczeniu.Jeszcze moja siostra w przyszłym tygodniu ma wizyte u lekarza w związku z tą zmianą na twarzy. U jednego juz była to stwierdził że to raczej nic onkologicznego ale dla pewności ma zrobić usg. No i jest nauczycielka i w przyszłym tygodniu mają mieć badania przesiewowe na korone jak wyjdzie jej pozytyw to i mama moja będzie na kwarantanne. Dlatego bezpieczniej chrzest przełożyć.
Myślałam że ja mam przechlapane ale ty to masz już meksyk
Musimy się wspierać co nam zostało? i jakoś dzień mija lepiejDokladnie ja wczoraj marudzilam Luisce za uszami bo mój mały był taki grzeczny że szok oczywiście w odwrotnym znaczeniu.
Myślałam że ja mam przechlapane ale ty to masz już meksyk
reklama
Gunka
Tak. Od razu mi się humor poprawia jak słyszę że nie jestem sama z moim rozwrzeszczonym małym zartuje życzę wam wszystkim żebyście miały lepiej niż ja bo u mnie przeważnie jest kosmosMusimy się wspierać co nam zostało? i jakoś dzień mija lepiej