Jakie szczepienie mieliście w szpitalu po urodzeniu od razu?Luisk przesuną Wam. Moja jeszcze na nic nie była szczepiona w przychodni.. tylko w szpitalu po urodzeniu ..
reklama
Gunka
Fanka BB :)
A jak Twoj synek dzis? Lepiej juz po szczepieniu?
Tak. Już wczoraj było lepiej. Żebym tylko w zła godzinę nie wygadalaA jak Twoj synek dzis? Lepiej juz po szczepieniu?
Beata0192
Fanka BB :)
U nas znośnie, mąż dał mi się przespać 2 godziny w południe bo skumulowane zmęczenie mnie dobijało. Mieliśmy gości, mała na ich wyjście zaczęła płakać, dałam jej pić parę łyków i padła i śpi właśnie.
To chyba jestesmy w podobnym stanie ja ide teraz się drzemnąć, póki mały śpiU nas znośnie, mąż dał mi się przespać 2 godziny w południe bo skumulowane zmęczenie mnie dobijało. Mieliśmy gości, mała na ich wyjście zaczęła płakać, dałam jej pić parę łyków i padła i śpi właśnie.
Oj,to faktycznie może byc ciężko z gotowaniem i pieczeniem. Może opcją będzie zrobienie jednego czy dwóch? A może zamówić w cukierni choć jedno?U mnie nieznośnie. Od południa nie odkładalna. Mój teraz codziennie do Wigilii pracuje na 15.30 do 23.30. Ciekawe jak zrobie 3 ciasta i resztę. [emoji28]
reklama
On to sobie upatrzył tą drugą godzine moj za to dzis od 5 rano już nie chcial spać. Ale byłam zdechła przez toMoj sie wyspał przez dzień teraz ma gdzies spanie zapowiada się zaś walczenie z nim do drugiej